Connect with us

Телевизия

Какво да гледаме през април по Cartoon Network и Cartoonito

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

През април Cartoon Network ще ни изненада с нови, свежи приключения.  Отново ще се насладим на живописното Поречие, където играят героите от „Крейг край реката“. Те винаги намират нещо интересно за правене, а забавленията им могат да вдъхновят дори големите. Много ще се смеем и с вечните неприятности на „Господин Магу“, който много обича да забравя очилата си. Без тях той всява весел хаос около себе си, който зрителите обожават.

„Крейг край реката“ – Сезон 4

От 17 април – всеки делник от 16.55ч.

Тримата приятели от Хъркълтън се допълват идеално. Крейг е добър лидер, Джей Пи е малко разсеян, но има добро сърце, а Келси и нейният спътник – птицата Мортимър са първи във всяко приключение. Заедно, те са по-силни от всички трудности и препятствия, които срещат по пътя си. Но освен неприятностите, героите откриват и много забавления. Тяхното любимо място за приключения е Поречието, което е изпълнено с безкрайни възможности за игра.

Advertisement

В един от предстоящите епизоди се появява момчето-крава, което не живее по правилата и предизвиква небивал хаос край реката. Героите ще трябва да се справят с бунтарското момче. В друг от епизодите Крейг, Келси и Джей Пи се губят на остров, пълен с малки дърдорковци. Но как ли ще завърши това?

„Господин Магу“ – Сезон 2 

От 10 април – всеки делник от 15.00 ч.

Господин Магу се завръща по Cartoon Network с втория си сезон.

Главният герой е добронамерен човек, който винаги е готов да помогне на околните. Това обаче често причинява бедствия, защото без очилата си той не вижда особено добре. Така непрекъснато създава разнообразни, забавни бъркотии. Въпреки това, винаги успява някак да осуети плановете на единствения си враг –  хамстерът мегаломан Физ.

Advertisement

А сега ни очакват и нови приключения, които ще ни накарат да се зачудим как Магу отново ще се измъкне. Дали ще има нужда от помощници или ще успее по проста случайност и необясним късмет.

Април е първият месец, в който Boomerang вече е Cartoonito. За малките зрители това означава още повече забавления и смях с нови, весели герои. За първи път ще бъдат видяни конструкциите на „Бъгс Бъни Строители“. А „Паячето Лукас“ ще ни изпее ред нови песни с очарователното си гласче.

„Бъгс Бъни Строители“ – Сезон 1

От 24 април – всеки ден от 17.00 ч. 

Бъгс и Лола са мениджъри на весел строителен екип, състоящ се от Дафи, Порки, Туити и още познати лица от „Шантавите рисунки“. Заедно екипът помага на своите съграждани с луди строителни проекти. Независимо дали строят вълнуваща нова писта за състезания или създават необикновена сладоледена мелба, никоя работа не е твърде голяма или дива за строителите, когато работят в екип и използват своите супер инструменти и модерни превозни средства.

Advertisement

В един  от предстоящите епизоди е рожденият ден на Таз, затова строителите решават да му направят огромна мелба  по случая. Порки, обаче се притеснява да не направи грешка и започва да се бави с конструкцията, което кара сладоледа да започне да се топи. В друг епизод строителите се състезават с времето, за да построят нова писта за костенурката Сесил. Дафи се увлича в собственото си желание да се състезава и променя част от конструкцията, което създава предизвикателство за целия екип.

„Паячето Лукас“ – Сезон 1

От 10 април – всеки ден от 16.30 ч. 

Анимационният герой Лукас има ентусиазма и любопитството на дете в предучилищна възраст и постоянно измисля весели песнички, които си пее докато подскача. Той винаги е въвлечен в някакво приключение. Понякога остава на открито в студа или бяга от човека, който се опитва да го хване из къщата, търси най-доброто място за дрямка или се опитва да срещне нови приятели.

В един от епизодите, Боуди си заклещва езика и доктор Лукас трябва да му помогне да се измъкне без големи наранявания. В друг епизод, Лукас трябва да убеди уплашения Арло, че градинският маркуч не е змия. Какво ли още ще се случи? Например, че Арло решава да задава безспирни въпроси на Лукас, който се ядосва и го призовава да спре, но скоро разбира, колко е важно да бъдеш търпелив.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement