Connect with us

Кино

Какво ни очаква през февруари по Cartoon Network и Boomerang

Avatar

Публикувано

на

Февруари по Cartoon Network ще бъде изпъстрен с приключенията на Крейг и приятелите му. Каналът ни кани на последните епизоди от третия сезон на поредицата. Те ще завършат с грандиозен финал от 5 части, наречен „Плени знамето“. Героите научават историята на първите деца, които са играли в Поречието преди много години. Cartoon Network е подготвил и допълнително приключение за феновете на Крейг – маратон от серии на предаването, под името „Приятели край реката“.

„Крейг край реката“ – „Плени знамето“

На 7 февруари – от 14.25 ч. С повторение на 8 февруари от 08.55 ч.

Крейг, Джей Пи и Келси отново са звездите на този специален епизод от речни приключения. Преди Крейг и компанията да успеят да си създадат свежи забавления и съпътстващите ги неприятности, откриват информацията за деца от 70-те години на миналия век, наречени Основателите. Оказва се, че поради необясними спорове между възрастните, всички те са били принудени да останат заключени вкъщи, без да могат играят край реката. Това е сложило начало на традицията затворените „лагери“ да се борят за пленяването на важно знаме. До ден днешен цялото Поречие се управлява от екипа, който е завладял знамето. Крейг, Келси и Джей Пи намират старо писмо, оставено от Основателите. Там предците им обясняват защо са напуснали базата си. Приятелите искат да разгадаят дългогодишната мистерия, за да разберат какви са били причините за първите състезания. Крейг намира и дневник, чието съдържание може да е ключът към решаването на загадката. За съжаление, дневникът пада в реката и героите трябва да се справят без него. В специалните епизоди, зрителите ще видят и търсенето на ценни съкровища, както и историята на някои от старите знамена.

„Приятели край реката“ 

Advertisement

От 7 февруари – всеки ден от 14.25 ч. до 15.55 ч.

През зимата ще се насладим на още повече приключения край реката. Главните герои, вече познати на много от зрителите, са най-добрите приятели Крейг, Келси и Джей Пи. Келси е момиче със силен характер, обича литературата и историите за велики герои. Тя има и свой малък приятел – птицата Мортимър, която е неин постоянен спътник. Джей Пи е оптимист – винаги успява да ободри останалите от групата и да ги убеди да се впуснат дори и в най-шантавите приключения. Крейг успява да съчетае оптимизма и непоколебимостта на приятелите си. Той има богато въображение, но винаги държи краката си здраво на земята. Заедно, те се забавляват и изживяват страхотни приключения, защото обединени в различията си, те са една непобедима група.

В настоящите епизодите на предаването, Келси и Джей Пи помагат на Крейг да си върне косата след злощастно посещение при фризьора. Те тръгват да търсят изгубения Пазител на времето и се опитват да прогонят нахални натрапници.

През февруари, Boomerang продължава забавлението, което започна през януари в компанията на емблематичните анимационни герои Том и Джери. В допълнение към продължаващия маратон „Парти за рождения ден на Том и Джери“, каналът ни кани да видим най-новите им номера в поредицата „Том и Джери в Ню Йорк“. Действието в нея се развива в големия мегаполис, където котката и мишката обожават да се преследват. Въпреки че живеят в хотел, забавлението им не се ограничава само в него. Не е трудно да ги хванем да се гонят в градския парк, зоопарка и много други места.

„Том и Джери в Ню Йорк“ – Сезон 2

Advertisement

От 7 февруари – всеки делник от 17.00 ч. 

Кои са най-известните квартали на Ню Йорк? Един от тях е Манхатън. Квартал за сбъдване на мечти, работно място на модерни и успешни хора, както и … домът на Том и Джери. В сърцето на голямата градска джунгла, хитрите мишка и котка продължават своите лудории и забавления. Том все така опитва да хване Джери, но мишлето винаги се оказва по-умно от него. Компания им правят и старият им приятел от двора – кучето Спайк; врагът на Том – мъркащият и подъл котарак Буч; красивата Тудълс,, която кара сърцето на Том да прескача от любов, както и други нови приятели.

В премиерните епизоди на втория сезон от поредицата, героите ще трябва да обединят сили, за да се справят с общ враг. Съвместните им гонитби ще ги отведат до сметището. Ще се окаже, че там ги чакат умни плъхове, които изобщо не са дружелюбни и единственото, което им остава е да ги надхитрят. Само времето ще покаже какво ще измислят Том и Джери, за да решат проблема. През втория сезон котката и мишката ще ни изненадат с най-неочаквани ситуации. Те ще организират музикално състезание и ще се участват в… конкурс по сърф по бреговете на Джърси.

Cartoon Network е детски канал, предлагащ най-добрите комедийни и приключенски предавания. Той е изпълнен с хумор и забавление, популяризира важността на приятелството и стимулира въображението на основната си аудитория – момчета и момичета на възраст 6-12 години. Главната мисия на Cartoon Network е да насърчава децата да бъдат себе си и може да се похвали с колекция от добре познати анимации и популярни герои, които са получили признание по целия свят. Каналът предлага оригинално съдържание за деца и семействата им с хитови заглавия като „Невероятният свят на Гъмбол“, „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Кларънс“, „Стивън Вселенски“, „Чичо Дядко“ и обичаните анимационни приключенски поредици: „Реактивните момичета“, „Бен 10“ и „Малки титани: В готовност!“. Cartoon Network е глобален развлекателен бранд, достъпен в над 400 милиона домове в 192 държави. Повече информация за продукциите на канала може да бъде открита и на наградения уебсайт. Той разполага и с игри, видеа и широк спектър от интересни статии. Cartoon Network е компания на WarnerMedia.

Посетете уебсайта тук: cartoonnetwork.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement