Connect with us

Lifestyle

Как да изберем точния подарък за близките тази Коледа?

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Коледният период е любимото време от годината, когато изразяваме радост и обич, отделяме повече внимание на близките хора и се стараем да ги зарадваме по най-добрият начин. Изборът на подходящия подарък винаги е свързан с много търсене, подбор и старание, затова Ви предлагаме директно да заложите на персонализирана кошница, съобразена с уникалните вкусове и предпочитания на Вашия близък.

Най-хубавото на този тип подарък е, че може да бъде изцяло създаден спрямо интересите и вкусовете на неговия получател и можете да блеснете с едновременно стилен и точен подарък.

За да Ви помогнем, събрахме идеи за кошници с подаръци за различни типове хора, подбрани в няколко основни категории:

За кулинарите

Advertisement

Ако Вашият любим човек е кулинарен ентусиаст, зарадвайте го с кошница, пълна с лакомства и гурме продукти. Можете да включите конфитюри, сосове, сирена, крекери, ядки, шоколад и още много. Добавете и някои кухненски принадлежности или ваучер за кулинарен курс или дегустация. Независимо дали е за дегустация на вино, готварски курс или уъркшоп, това придава на кошницата усещане за изживяване.

За любителите на кафето

Изненадайте свой приятел, който знаете, че обича кафе, с кошница включваща HELL ICE COFFEE, с шест страхотни разнообразни вкуса: солен карамел, капучино, слим ванилия, двойно еспресо, солен карамел или шоколадово лате. Можете да изберете вкусовете според предпочитанията му или да включите всички, за да има разнообразие. Обогатете изживяването като добавите сладки, шоколад, бонбони и персонализиран аксесоар, като стилна чаша, за да допълните тяхното удоволствие от кафето.

За спа ентусиасти

Ако релаксът е това, за което Вашият любим човек копнее, зарадвайте го със спа кошница. Напълнете я със свещи, соли за вана, ексфолиант, душ гел, лосион, и др. Добавете удобни продукти като чехли, халат или луфа за тяло, за да направите техния спа момент още по-уютен.

Advertisement

Не чакайте повече, Коледа наближава! Чувствайте се свободни да смесвате и комбинирате различни артикули и теми, за да създадете уникална и персонализирана кошница за Вашите близки. Ключът е да се насладите на процеса и да зарадвате любимите си хора повреме на вълшебните празници.

Continue Reading
Advertisement