Connect with us

Музика

Концертът на Тино в Sofia Live Club вече и онлайн

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

След като имаше своето телевизионно излъчване, музикалното шоу може да бъде гледано в неговия YouTube канал

Малко преди края на една от най-успешните си години, Тино сбъдна още едно свое желание – самостоятелен концерт в Sofia Life Club, който беше заснет и излъчен в национален ефир. Сега цялото музикално шоу, което изпълнителят и неговата банда направиха на сцената на известния столичен клуб, може да бъде гледано в неговия официален YouTube канал. Като нещо дългоочаквано и наистина вълнуващо определя Тино цялото преживяване, което се превърна в истински подарък и за неговата публика. Изпълнителят от дете е фен на концертите и занимавайки се с музика, страстта му към клубната сцена е естествено продължение в неговия професионален път. „Пробивайки си път през варненските клубове, хвърлях едно око в далечината и към софийската сцена. Дори отдалеч Sofia Live Club винаги е изглеждал като шапката на българската клубна сцена“, споделя Тино и ето, че той вече е част от нея.

По време на концерта плътно до него бяха неговият бенд в лицето на Ивац Янков – барабани, Мариян Николов – бас, Николай Кърджиев – китара и Симона Статева – вокали. Именно на сцената на Sofia Live Club певицата Симона Статева се включва за първи път в тяхната музикална компания и оттогава е винаги с тях. „Интересното е, че когато са пътували към София за репетициите и самия концерт, с нейния приятел Цецо Петров, който е и талантлив автор, са измислили допълнителна част в текста на „Може ли да кажа нещо?” и още с пристигането си, ми я показаха. Няколко часа по-късно тя стана част от записа“, разказва Тино и издава, че и при другите песни е имало допълнителни детайли, които със сигурност не са останали незабелязани от най-верните им фенове.

А те с бурни аплодисменти посрещнаха и специалните звездни гости на Тино. С дуетната си песен „Утре ще опитам“ двамата с Надежда Александрова-Ника за пореден път успяха да развълнуват всички романтични сърца. Малко след това пък цялата публика пя „Вземи си всичко“, а за изпълнението ѝ Тино покани на сцената Михаела Филева. Когато до него под светлините на прожекторите застана Графа пък се разрази истински фурор запесента им “Фиаско”. Публиката се наслади и на изпълнението на „Недей да ме будиш“ – успешният дует, който изпълнителят направи с Дара Екимова, една от най-слушаните български песни за изминалата година.

Advertisement

За Тино концертите са най-вълнуващата част от това да бъде музикант и нещото, което го тласка по този артистичен път, по който върви все по-уверено и смело. „Наричам ги „литургията на музиката“ и важността им като събитие за обществото е от огромно значение, защото обединяват“, категоричен е изпълнителят и зрителите ще усетят цялата тази магия, гледайки концерта му в Sofia Life Club. Въпреки че знае, че ще се записва през цялото време, се опитва да се отдаде повече на вълнението, отколкото да го приема като тежка отговорност. „Исках да излезем и да направим това, което можем и в което кипим, а улавянето на звук и видео да е страничен ефект. Разбира се, това не означава, че не сме се погрижили за някои детайли с една идея повече сензитивност“, казва Тино.

Концертът се случи благодарение на неговите нови и всъщност първи продуценти от новия музикален лейбъл East Art. „Особено в лицето на Марин Колев и Евелина Лабешка, които с голямо въодушевление положиха големи усилия. Най-после имам екип зад мен, с който наистина да се чувствам добре и съм им благодарен!“, допълва Тино.

Целият концерт може да гледате тук

Continue Reading
Advertisement