Connect with us

Общество

Криптовалути или бурканбанк – как управляваме парите си в 21. век

Avatar

Публикувано

на

Мария и Стефан 100 процента БУДНИ 2

снимка: ПР

Мария Андонова и Стефан А. Щерев от „100% будни“ разглеждат финансовата тема от всичките й страни в две поредни предавания

Този вторник (26.01.2021 г.) веднага след новините в 9:00, бъдете с Мария Андонова и Стефан А. Щерев в предаването „100% Будни“.  Двамата водещи, заедно с експертите Никифор Илиев и Мартин Куванджиев ще коментират всичко, което трябва да знаем за криптовалутите. Пандемията  ли е звездният миг за дигиталните валути?

В предаването още: как температурните промени влияят на сърцето ни – ценни съвети от кардиолога доцент Сотир Марчев. Певицата Ив ще представи най-новия си проект „Без теб“. Киното на Близкия Изток – магично и непознато. Акцентите на фестивала „Менар“ с кинокритикът Христо Христозов. Мечтите на Маги Джанаварова, претворени в новата й песен „Канела и мечти“ и защо певицата записа песен по текст на свой фен. „Африкая“ – дом на африканската култура у нас, който скоро ще отвори врати. По темата гостува Мария Коса – идеолог и вдъхновител на каузата.

В сряда (27.01.2021 г.) водещите на „100% Будни“ продължават финансовата тема. Този път фокусът е много различен – бурканбанк. Или защо в 21. век все още крием парите си под дюшеци, картини и камини.

Advertisement

В предаването очаквайте още: как в разгара на пандемията, когато правилата за събиране на обществени места масово се нарушават, младо семейство посрещна 2021-а без ток и вода в изоставена къща, в закътано село в Родопите? Нови съвети за добра форма в локдауна от нашия персонален инструктор Иван Христов. Час по „Труд и творчество“ и демонстрация на вълшебни творения от епоксидна смола. „Българска киновечер представя“: легендарните български филми през годините. На финала oтиваме в дома на Теди Кацарова, която ще ни разкрие тайната на култовия си ябълков щрудел заедно със сценариста ни Павел Владимиров.

Гледайте „100% Будни“ всеки делничен ден веднага след новините в 9:00 по БНТ 1.

Continue Reading
Advertisement