Connect with us

Lifestyle

Любимият уред за термо и криотерапия на Виктория Бекъм – UFO™ 2, с 50% намаление за Черен петък

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

FOREO, водещият световен медицински бранд за грижа за кожата, продължава да радва с неочаквано високи отстъпки за топ продуктите си за Черен петък. До края на деня утре, 24 ноември, брандът предлага неустоими намаления за своите най-желани продукти, обичани и от знаменитостите. Голяма част от офертите на foreo.com са с до 50% отстъпка, а за цялата гама козметика на бранда намалението е с 25%. Това е идеалната възможност за феновете на висококачествената грижа за кожата да закупят продукт на FOREO за себе си или като подарък за предстоящите празници.

Списъкът от звездни почитатели на марката към момента включва: Виктория Бекъм, Парис Хилтън, Джема Чан, Ким Кардашиян, Майли Сайръс, Синди Крауфорд, Рита Ора и Винъс Уилямс. А сред неустоимите оферти на бранда за този Черен петък са:

UFO™ 2 (50% отстъпка) – любимо на Виктория Бекъм

UFO™ 2 предоставя терапия за дълбока хидратация, която ви кара да се чувствате като на СПА у дома за само 2 минути. Устройството предоставя на вашата кожа незабавна и дълготрайна хидратация. Клинично доказано е, че UFO™ 2 увеличава нивата на влага в кожата с 126%, задържайки ефекта до 6 часа, и значително намалява появата на бръчки само за седем дни. Можете да използвате UFO™ 2 в комбинация с UFO-активиращи се маски или с шийт маски на FOREO, които в момента са намалени с 25%. Всяка маска има своя собствена терапия в приложението на FOREO, която можете да синхронизирате с устройството си. Можете също така да използвате други маски и да персонализирате настройките в приложението спрямо нуждите на вашата кожа. Виктория Бекъм е сред феновете на UFO™ и неговите СПА терапии, които ползва, за да освежи и хидратира кожата си преди да премине към следващата стъпка в рутината си. Тя демонстрира това на своето модно дефиле на Седмицата на модата в Лондон.

Advertisement

снимка: ПР

LUNA™ 3 (50% отстъпка) – обичана от Винъс Уилямс

Клинично доказано е, че LUNA™ 3 отстранява до 99.5% от замърсяванията, омазняването и остатъците от грим – което я прави много по-ефективен метод от почистването само с ръце. Нейните ултра-меки силиконови точки на допир нежно ексфолират мъртвите кожни клетки. T-Sonic пулсациите временно разширяват порите, за да премахнат замърсяванията в дълбочина, намалявайки риска от поява на акне и оставяйки кожата свежа и сияйна. В режим масаж ниско-честотните пулсации помагат да се отпуснат точките на напрежение по лицето и изглаждат бръчките.

Винъс Уилямс вярва, че добрата ексфолиация е задължителна, защото „съживява кожата“ и счита FOREO за идеалната опция.

IRIS™ 2 (50% отстъпка) – неразделна част от рутината на Парис Хилтън

Advertisement

IRIS™ 2 е неинвазивно, бързо, ефективно и ултра-хигиенично устройство за околоочен масаж, вдъхновено от древните техники за лимфен дренаж с потупване с пръсти, практикувани в Азия и революционизирано с патентованите от FOREO масажни T-Sonic™ пулсации от Швеция. Клинично доказано е, че този уред е 3,5 пъти по-ефективен при намаляване на торбичките под очите и 70% по-ефективен за минимизиране на тъмните кръгове, като същевременно увеличава сияйността на околоочния контур с 50%. Това технологично устройство за красота може да откриете на козметичния рафт на Парис Хилтън и Джема Чан като важна част от техните рутини за околоочна грижа. Джема дори измисли провокативен прякор на IRIS, като го нарече „eyebrator“.

В допълнение към тези отстъпки, до 24 ноември можете да откриете още десетки фантастични оферти за други продукти на FOREO.

Не пропускайте тези изключителни оферти, които ще бъдат налични за ограничен период от време до 00:00 часа CET на 24 ноември на foreo.com, и си подарете от възможността да се поглезите.

За да научите още интересна информация за марката, последвайте @foreo_official в Instagram. В България устройствата и козметиката на FOREO се предлагат също от местни партньори като Notino и Douglas.

Continue Reading
Advertisement