Connect with us

Събития

„Мисис България Европа” ще дефилира на яхта

Avatar

Публикувано

на

Нестандартно събитие, което ще премине под патронажа на „Мисис България Европа“ Антония Анакиевска (на снимката), предстои във Варна тази седмица.  Първоначално то бе насрочено за 27 септември, но сложната метереологична обстановка промени плановете на организаторите, и те ще го проведат в петък вечер.
Тогава талантливата млада дизайнерка Полина Стойкова ще направи анонс към предстоящото си мащабно коледно ревю.
Нестандартното в случая е, че тоалетите ще бъдат показани на борда на плаваща в морето моторно-ветроходна яхта.

„Перфектната” буря изтегли ревюто в края на работната седмица, защото три независими един от друг метереологични сайта посочиха, че на 27 септември над Варна ще се излее проливен дъжд и ще духа силен вятър.
За отбраните гости на яхтата е предвиден коктейл на вода, а професионален шкипер ще ги запознае и с тънкостите на приятното плаване.

Всички средства, които бъдат събрани от събитието ще бъдат дарени за развитие на детската школа по ветроходство към я/к „Кап. Георги Георгиев – Порт Варна“, който през тази година чества 40-годишен юбилей.

Инициативата за събитието е на журналиста Емилиян Ялъмов. Коледното ревю на Стойкова, което също ще е с благотворителен характер, е насрочено за 6 декември в 5-звездна галерия в курорта Златни пясъци.
За дефилето вече са потвърдили участие едни от най-титулованите модели. Сред тях и Персияна Йорданова, която през тази година спечели титлата „Принцеса на Варна”.
Ревюто ще премине на фона на живо изпълнение на класическа музика, за което ще се погрижат млади виртуози, лауреати от национални конкурси.

Надяваме се, че повече такива събития ще радват децата-ветроходци от Варна!

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement