Connect with us

Компании

Мтел предлага таблети по 1 лев до 30 септември

Avatar

Публикувано

на

Мтел предлага селекция от таблети за по 1 лев на месец до края на септември. С офертата потребителите могат да вземат устройство на изгодната цена заедно с абонаментния план Мтел сърф XL. Промоцията важи от 1 до 30 септември и включва избор от 3G и 4G компактни таблети. Освен това клиентите ще могат да се възползват и от двойно повече мобилен интернет трафик, ако вземат абонаментен план Мтел сърф през същия период.

Първото устройство, което може да се вземе за 1 лев на месец, е Alcatel Pixi 4. Таблетът разполага със 7-инчов екран и IP52 покритие, което го защитава от намокряне и прах. Следващият продукт от промоцията – Huawei Mediapad T1 – също разполага със 7-инчов екран и се отличава с идеална за видео разговори 2MP предна камера и метален заден капак. Двете устройства предлагат 3G мобилна връзка. Мтел, също така, предлага и два 4G таблета, които потребителите могат да вземат за 1 лев на месец до 30 септември. Първият е Lenovo Tab 3 – 7-инчово компактно устройство, което има 5MP основна и 2MP предна камера. Вторият 4G таблет е Huawei Mediapad T1, но във вариант с 8-инчов екран. Едно от предимствата му е, че разполага с голям капацитет на батерията за своя клас – 4800 mAh. Тези и други таблети, които могат да се вземат на изгодната цена от 1 лев на месец с абонаментния план Мтел сърф XL, можете да видите на нашия  сайт.

Мтел предлага и двойно повече мобилен интернет с абонаментните планове Мтел сърф до края на септември. Така при подписване на двугодишен договор, потребителите получават за  Мтел сърф S 3GB вместо досегашните 1.5GB трафик на месец трафик при месечна такса от 9.90 лева. За най-големия план Мтел сърф XL разликата е още по-голяма – клиентите ще получат 60GB вместо досегашните 30GB интернет трафик за 34.90 лева на месец. Промоцията важи за целия период на договора.

Continue Reading
Advertisement