Connect with us

Lifestyle

Над 20 млрд. долара на година се харчат за подаръци за Свети Валентин

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Мъжете отделят по-голям бюджет за подаръци за Свети Валентин от дамите. Данни на Finder показват, че в САЩ 11,4 милиарда долара да били похарчени от американските мъже за подаръци през 2021 г., което е с 3,6 млрд. долара повече от 7,8 млр., похарчени от жените. Според статистика пък на Националната федерация на търговците на дребно през 2021 г. са похарчени над 20 млрд. долара за подаръци за Деня на влюбените, а празнична класация на Обществото на американските цветари (SAF) нарежда Свети Валентин като празникът-лидер по потребителски разходи. Като ефект от растящата инфлация обаче, тази година редом до традиционните букети с цветя, бонбониери във форма на сърце, бижута и романтични вечери, сред топ подаръците за деня на влюбените се нареждат и доста по-практични идеи като ароматни свещи, иновативни козметични уреди за грижа за коса и кожа, както и красиво спално бельо.

Подобен тип подаръци са не само функционални и практични, но и засвидетелстват грижа към любимия човек. Шведският beauty-tech лидер FOREO направи собствено проучване и представя топ 5 на най-добрите и практични идеи за подарък за половинката тази година, които са едновременно подходящи за нея и за него:

Луксозно спално бельо

Традиционно, дните преди 14 февруари са време, в което желанието да зарадваме обичаните от нас хора взема превес, а с него и притеснението дали сме избрали нещо подходящо. Ако ви е омръзнало от тривиалните цветя и подаръци без реална приложимост, за този Свети Валентин подарете топла прегръдка на любимия човек, като го зарадвате с нов чифт луксозно спално бельо. Качествените и удобни спални облекла са идеалният и практичен начин да осигурите чувство на комфорт и уют на вашите близки, дори в студените февруарски дни. А ако половинката ви обича да е секси и винаги в крак с модата, изненадайте го/я със секси бельо – със сигурност ще я усмихнете с този подарък „за двама ви“.

Advertisement

Почистващ звуков уред с анти-ейджинг ефект – LUNA™ за него и за нея

Почистващите посредством звукови вълни уреди на FOREO от продуктовата линия LUNA са най-хитовите уреди на бранда. Четките от последно поколение LUNA 3 и LUNA 4 с анти-ейджинг ефект на FOREO са практичен и иновативен вариант, подходящ за всяка съвременно жена и всеки модерен мъж. Уредът за почистване на лице нежно и ефективно почиства и подхранва всяка кожа само за 1 минута. Моделите са направени от антибактериален силикон, който помага за елиминиране на всякакви натрупани замърсявания, омазняване и мъртви кожни клетки. А благодарение на анти-ейдж функциите си, LUNA 3 и LUNA 4 минимизират бръчките и стягат кожата.

LUNA 3 идва и в мъжка версия, която със своя по-твърд силикон е специално разработена за почистване на по-грубата мъжка кожа, за омекотяване на брадата, борба с подкожните косъмчета и помага на бръснарските ножчета да издържат по-дълго. Моделите LUNA идват и във в мини версия, подходяща за пътувания. Последният модел LUNA 4 go, например, е особено компактна и чудесен избор за всяко забързано ежедневие.

Луксозни ароматни свещи

Ароматните свещи са чудесен начин да създадем уют и романтична обстановка. Именно поради тази причина, според Forbes, те са от типа подаръци за Свети Валентин, с които човек рядко може да сбърка. За празника тази година заложете на изцяло естествени материали и предпочитан от любимия човек аромат, и му подарете романтично преживяване за сетивата. А ако искате наистина, да го/я накарате да ахне, заложете на свещ в еротична форма – в България има немалко прозводители на красиви и елегантни свещи във форма на женско тяло, които със сигурност ще изненадат приятно всеки получател.

Advertisement

СПА терапия за лицето у дома с UFO 2

В забързаното ежедневие, всяка дама, а и всеки мъж има нужда да се възстанови и ободри. За деня на влюбените, зарадвай своята половинка с цялостно СПА преживяване у дома с извънземния уред на FOREO UFO 2. Отличаващ се с комбинация от 5 от най-популярните СПА процедури в едно устройство, UFO™ 2 подмладява и овлажнява кожата за 2 минути. Чрез специално създадените за целта UFO маски, уредът позволява да се насладите на предварително програмирани съчетания от терапии чрез мобилното приложение на FOREO. Уредът е иновативен и практичен подарък, подходящ за всеки, а и ще ви спести множество разходи за посещения в СПА салони. Независимо дали половинката ви се нуждае от криотерапия или термотерапия на лицето, UFO 2 го има.

Масажираща четка за тяло LUNA™ 4 body

Ако искате да подарите подарък, на който вашата половинка да се наслаждава всеки ден – заложете на ултра-хигиеничната ексфолираща четка за тяло LUNA™ 4 body. Посредством своята T-Sonic™ масажна технология, четката дълбоко почиства, ексфолира, подобрява вида и намалява появата на несъвършенства по тялото (обърнати косъмчета, портокалова кожа и др.). 35 пъти по-хигиенична от четките с найлонова четина, LUNA™ 4 body осигурява лукс и грижа за кожата 2 в 1. Подходяща за ежедневна употреба и налична в няколко цвята, тя е чудесен вариант за персонализиран и практичен подарък, с който да зарадвате любимия човек и да му осигурите по бебешки нежна кожа.

За да научите повече за FOREO – най-бързо развиващата се марка в областта на технологиите за красота в света, и да сте в крак с иновациите ѝ, посетете сайта foreo.com или последвайте @foreo_official в Instagram.  Продуктите на бранда могат да бъдат закупени също от notino.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement