Connect with us

Музика

„Непознат” е новото парче на Кремена Димитрова

Avatar

Публикувано

на

За наблюдателните меломани, които следят новата вълна в българската популярна музика, младата певица Кремена Димитрова отдавна заслужено е привлякла вниманието им.

С новия си видеосингъл „Непознат” я виждаме отново чувствена и ранима, но доста по- категорична, с глас, който покорява с безкомпромисния си професионализъм. Песента е по музика и текст на Димитър Стафидов, който е и режисьор на клипа. Видеото е заснето в АТОМ театър във „Фабрика за градско изкуство” и прекрасно илюстрира душевността и стила на песента.

Музикалната кариера на Кремена Димитрова започва преди години от красивия град Добрич. Тя свири на пиано и учи пеене от малка. На 11 години печели световния фестивал Music World, Fivizzano в Италия, след което издава албум с италианския тенор Патрик Салати. Едва 15 годишна участва в един от първите музикални риалити формати в България, където завършва пета. Следват песните „Поща без адрес“ по текст на Руши Видинлиев и „Щом те видя“ в дует с Дамян Попов, по музика и текст на Влади Ампов-Графа.

Kremena Dimitrova

Стилът, който Кремена предпочита е лиричен поп, в съчетание с модерно RnB.  Професионализмът и харизмата й се разгръщат най-пълноценно в участията на живо: самостоятелно, с акомпанимент или с формацията Sweet Candy. Сега младата певица усъвършенства основно стилистиката на живите си участия като и за миг не престава да работи по следващите си музикални проекти.

Научете още за Кремена Димитрова от профила й в Top Artists Agency.

Advertisement

https://www.youtube.com/watch?v=YY3bnNhtTkY

Над видео сингъла „Непознат“ работиха:

Музика: Димитър Стафидов

Текст: Димитър Стафидов

Аранжимент: Димитър Стафидов

Advertisement

Миксинг и мастеринг: Юлиан Янев

Режисьор: Димитър Стафидов

Грим: Катя Кръстева

Коса: Снежина Николова

Стилист: „Agressia group“

Advertisement
Continue Reading
Advertisement