Connect with us

Общество

„Ние, мечетата“ и „Шантави рисунки-мисунки“ по Cartoon Network през март

Avatar

Публикувано

на

През март Cartoon Network ще ни покаже комплект от познати и непознати приключения на някои от най-любимите герои. „Ние, мечетата“ отново ще пътуват на чудати места с помощта на вълшебната си кутия. А компанията от „Шантави рисунки-мисунки“ ще ни забавлява с весел маратон, съставен от най-добрите им истории.

„Ние, мечетата“ – Сезон 2

От 11 до 14 март от 18.20 ч.

С повторение на следващия ден от 08.50 ч. и 12.30 ч.

„Ние, мечетата“ се завръщат с втори сезон. Сега ще имаме възможност да видим нови случки с малките мечета, включително три 22-минутни специални епизода – „Голямото желание“, „Зад решетките в Бръмбаровия град“ и „Голямата зеленчукова война“.

Advertisement

Поредицата разказва за трите мечета, Гризли, Белия и Панда. Те имат магическа кутия, която има страхотни свойства, като например да изпълнява желания към падащи звезди. С нея, те могат да пътуват, където пожелаят.

В предстоящия епизод „Голямото желание“, мечетата се впускат в ново приключение с кутията си. Но дали тя ще иска да остане с тях този път? Те ще трябва да разберат повече, за да се справят със ситуацията. А в серията „Голямата зеленчукова война“, мечетата се завръщат в Зеленчуковото кралство, но откриват, че то е във война с познат, но неочакван враг. Дали ще успеят да го спасят?

„Открий заека!“

От 2 март – всеки уикенд от 09.15 – 12.30 ч.

Време е да прекараме редица страхотни уикенди с приятелите от „Шантави рисунки“ и да видим много любими епизоди от „Шантави рисунки-мисунки“. Те ще бъдат част от маратона, наречен „Открий заека!“.

Advertisement

В него продължават забавленията на едни от най-обичаните герои на всички времена. Бъгс Бъни и останалите от компанията на „Шантави рисунки“ няма да спрат да ни разказват весели истории и да се забъркват в интересни случки.

В настоящия маратон, каналът ще покаже някои от най-забележителните приключения на Бъгс и приятелите му.

През месец март Cartoonito ще забавлява малките зрители с любопитни маратони и весели нови истории с обичани герои. Мистър Бийн и любимият му приятел ще се озоват в най-различни шеговити ситуации във „Време за гушкане с Мечо“. А „Том и Джери“ ще изпълнят програмата с още повече веселие, съставено от кратни нови епизоди.

„Време за гушкане с Мечо“

От 23 март до 7 април – всеки ден от 07.00 – 11.00 ч.

Advertisement

Гладни ли сте за прегръдки? Време е за гушкане по Cartoonito. Сега имаме възможност да седнем с любимото си плюшено мече и да се присъединим към Мистър Бийн по време на уютните му сутрини, пълни с прегръдки с най-добрите му приятели.

Cartoonito ни кани на забавен маратон с този известен англичанин – а именно Мистър Бийн. В анимационната поредица, главният герой е озвучен от Роуън Аткинсън – актьорът, който играе Бийн в оригиналната игрална версия. И точно както в класическата версия, анимационният герой постоянно изживява смешни премеждия. За щастие, той винаги има верен приятел до себе си –  плюшеното мече Теди.

„Том и Джери“ – Сезон 1

От 24 до 30 март – кратки епизоди, поместени измежду другите предавания от програмата

Март е време за забавление с много емблематични герои, а в случая това са Том и Джери. През последните десетилетия зрителите успяха да се запознаят с различни гледни точки за приключенията на известното дуо. А сега ще могат да видят нови кратки епизоди с невиждани досега техни истории.

Advertisement

Новите 3 минутни серии ще ни покажат свежи преследвания и весели съревнования на епичните „Том и Джери“.

Continue Reading
Advertisement