Connect with us

Музика

Никос Вертис с нов грандиозен концерт в „Арена София“

Avatar

Публикувано

на

Датата е 11 октомври, а билетите влизат в продажба в сряда

След фурорa, който направи през 2023 със своето турне „20 години на сцена“, най-обичаният и слушан у нас гръцки изпълнител, Никос Вертис идва за пореден голям концерт в България.

Шоу-спектакълът тази година ще бъде на 11 октомври в зала „Арена София“.

Билетите влизат в продажба в сряда, 13 март, на ticketstation.bg, а за най-големите фенове на гръцката звезда – са предвидени различни категории ВИП маси.

За грандиозната гръцка вечер ще се погрижи и неговият оркестър с 25 музиканта с бузуки, а атмосферата в залата със сигурност ще надмине тази и в най-добрите гръцки клубове със сцена на няколко нива, мултимедия и светлинно шоу.

Advertisement

Музикалният крал на Гърция, както наричат Никос Вертис, ще разгорещи страстите с най-големите си хитове и най-красиви песни /„Thelo na me nioseis“, „De me skeftesai“, „An Eisai Ena Asteri“ и др./,  някои от които – той обещава да изсвири лично на своята любима китара.

Публиката в залата ще чуе и някои от новите песни на хитовия изпълнител, сред които е баладата му – „Argisame Kardia Mou“, която само за месец разбива музикалните класации в южната ни съседка.

Никос Вертис е роден на 21 август 1976 година в Холандия. Когато е на шест години, семейството му се мести в Солун. Скоро той започва да взема уроци по бузуки, а от 15-годишен се занимава и с пеене. Оттогава прекарва живота си в композиране, свирене и пеене – първо в големи клубове, а после и на професионалната сцена. Nikos, който носи прозвището „най-желания ерген на Гърция“, предизвиква невиждан фурор не само по време на участията си – навсякъде, където го разпознават в различни части на света, го посрещат с истинска фенска истерия.

Continue Reading
Advertisement