Connect with us

Музика

Новият албум на Графа с рекордни продажби  

Avatar

Публикувано

на

Издаденият само преди броени дни албум на Графа „Моменти“ регистрира рекордни за българския пазар продажби, съобщава с голяма гордост лейбъла му Монте Мюзик.

Влади Ампов работи по албума близо година, за да зарадава феновете и почитателите на качествената българска музика. За „Моменти“ Графа споделя, че е едно от най-вдъхновените му и емоционални творения, много музикален, много дълбок и искрен.

В компактдиска са включени пет нови трака, дуета с Белослава „Сън“,  хитовете „Домино“, „Drama Queen“, „Моменти“, „Седемте езера“, „На ръба на лудостта“ с Михаела Филева и 3 ремикса.

До края на тази седмица „Моменти“ ще е достъпен за феновете в най-голямата верига супермаркети в България на преференциална цена от 7,90 лв., а след това ще бъде дистрибутиран в цялата търговска мрежа.

На официалния фейсбук профил на Графа валят съобщения от фенове, които споделят суперлативи за новия албум на музиканта, който в момента е на първото си европейско турне. Концертите във Виена, Лондон, Брюксел и Амстердам минаха изключително успешно, като се оказа, че българите в чужбина не са безразлични към родната музика. Повечето от тях са знаели почти всички текстове на Графа и в много от случаите цялата зала е пяла хитовете на изпълнителя.

Advertisement

Тази седмица предстоят концерти в Германия и Швейцария, като три от тях – във Франкфурт, Мюнхен и Цюрих, са част от фестивал за българска музика със специални гости Деси Добрева, Валди Тотев и Васко Кръпката. Последните дати от турнето са в Мадрид и Барселона, където българската общност с нетърпение очаква любимия си изпълнител.

13232942_10208297746634626_8443860574134241338_n

Continue Reading
Advertisement