Connect with us

Lifestyle

Оле Мале в Сердика Център на специално събитие с кауза за 1 юни

Avatar

Публикувано

на

За деня на детето Оле Мале ще предоставят на малки и големи забавни творчески работилници и текстилни играчки с кауза

Международния ден на детето е един от най-слънчевите и усмихнати празници през календарната година и винаги ни зарежда с позитивна енергия. Този празник е един от най-вълнуващите поводи за изненади и малките не могат да скрият своето нетърпение, когато този ден наближи. Ако имате желание да накарате вашите деца да се почувстват особено специални, Сердика Център е подготвил специални активности за най-малките.

На 1-ви юни от 17:00 до 19:00 часа малчуганите могат да запалят своята креативност, като се включат в специалните творчески работилници, организирани съвместно с Оле Мале. За най-малките посетители (за деца около и над 3 години), Сердика Център е подготвил е великолепна игра, която ще провокира творческата мисъл у децата. Работилницата ще вдъхнови въображението, като даде възможност на децата да оцветяват красиви и абстрактни дървени пъзели и ще стимулира малчуганите да мислят за форма и цвят, да творят и да съчетават. За по-порасналите, от Оле Мале са подготвили авторска игра, която ще проворика логичното мислене и паметта у децата. Всяко дете ще получи по няколко карти, като целта е първо да ги подреди наобратно и после трябва да успее да ги отвори по двойки. Подходящо за деца около и над 10 години.

Ако искате да зарадвате своето дете още повече, от 12:00 до 19:00 часа ще можете да закупите красиви текстилни играчки, които са изработени от родители на деца с увреждания. По този начин, не само ще направите вашето дете щастливо в специалния му ден, но и ще подпомогнете на много други деца и техните родители да водят един по-добър живот.

За повече информация можете да следите събитието на Сердика Център във Facebook, а ако искате да разберете повече за каузата на Оле Мале и как може да подкрепите тяхната дейност, можете да посетите официалния им сайт – olemale.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement