Connect with us

Lifestyle

Орлин Павлов запознава учители с музиката като част от учебния процес

Avatar

Публикувано

на

 Е-академията ще се проведе онлайн на 13 февруари от 17:30 часа

Специален гост в следващото издание на инициативата Е-академия, организирана от издателство Клет България, е обичаният български актьор, певец и баща – Орлин Павлов. Той ще сподели своята гледна точка как музиката може да помогне за усвояването на нови знания, как повлиява благоприятно за общото ни състояние, дух и творческа нагласа. Онлайн срещата ще се проведе на 13 февруари (вторник) от 17:30 часа, а достъпът до нея е напълно безплатен. Всеки желаещ може да се включи и зададе своите въпроси към госта като се включи на живо след предварителна регистрация тук.

“Музиката винаги е имала голямо влияние в моя живот. Родителите ми са оперни певци и винаги съм бил заобиколен от нея. С години все повече осъзнавах нейното значение и влияние над всички уроци и умения, които съм усвоявал. Има множество проучвания, които доказват положителното ѝ влияние върху нашия ум, паметта ни и когнитивните ни функции. Музиката не само помага, но и прави учебния процес много по-лек и приятен”, коментира артистът.

Орлин Павлов е не само успешен изпълнител, но и актьор, включително озвучаващ такъв. Още на 14 годишна възраст е приет в театър-студио “4xC”, а няколко години по-късно в специалност “Сценични синтетични изкуства” в Пловдивския университет. Като студент е част от трупата на “Държавен сатирично-вариететен театър” – Габрово. През 2002 става вокал на популярна група, с която печели множество награди, а 4 години по-късно започва самостоятелна кариера. Участвал е в множество игрални филми като “Живи легенди”, “Нокаут”, “Смарт Коледа” и др., както и в популярни български сериали като “Скъпи наследници”, “Пътят на честта” и “Съни бийч”. Орлин озвучава и анимационни филми – “Зайчето Питър”, “Желание”, “Мулан”, са само част от проектите, в които е работил.

Форматът за личностно развитие – Е-aкадемия има за цел да среща широката аудитория, с отношение към образованието, с известни личности, специалисти и лидери на мнение, които да предадат своя опит и гледна точка по актуални теми, свързани с личностното, професионално и емоционално развитие. Онлайн срещите от четвъртия сезон на инициативата предизвикват все по-голям интерес и положителна обратна връзка от включилите се в тях над 1700 участника. До момента Е-академия е проведена 25 пъти като участие са взели вдъхновяващи гости като Александър Алексиев, Теодора Духовникова, Койна Русева и много други.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement