Connect with us

Музика

ПОДГОТВЯТ ОГРОМНА ТОРТА ИЗНЕНАДА ЗА 20-ТИЯ РОЖДЕН ДЕН НА BABA ZULA В СОФИЯ

Avatar

Публикувано

на

След едномесечно турне в Австралия и чак до Тасмания, част от Do not obey world tour 2017, колоритните BaBa ZuLa пристигат в София на 29 март, за да отпразнуваме 20-тия им рожден ден заедно. Организаторите от EventsJar подготвят грандиозно парти, невероятна колаборация между независимото електронно дуо и явление в съвременната музика 1000 names и най-доброто от 20-годишната музикална кариера на BaBa ZuLa, събрано в новия албум ХХ.

В нощта на 29 март Mixtape 5 и цяла София ще посрещне рождения ден на групата с огромна еднометрова торта с истинските инструменти на BaBa ZuLa, специално приготвена за събитието от сладкарници Met Cake. Всички присъстващи ще участват в изненадата и на входа ще разберат каква ще бъде ролята на всеки един. Този подарък за BaBa ZuLa е тайна и самите музиканти дори не подозират. Те ще пристигнат директно от Витоша Парк Хотел в голямата зала на Mixtape 5 и цялата изненада ще се случи по средата на концерта. След което всеки ще може да си хапне от вкусната гигантска торта.

Можете да закупите билети за събитието в мрежата на Ticketlogic.bg:

Presale: 25лв

Door: 35лв

Advertisement

на https://www.ticketlogic.bg/baba-zula/29246  (чрез ePay, Visa & Mastercard, на тел. 0887 333 112, куриер и наложен платеж) или на някоя от касите на Office 1, Fastpay, магазини На Тъмно и книжарници Booktrading: http://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi

Continue Reading
Advertisement