Connect with us

Lifestyle

Подмладена и сияйна кожа с новия крем ANEW Ultimate Supreme от AVON

Avatar

Публикувано

на

С мисъл за дамите, които държат на високото качество в грижата за кожата, AVON създаде Ultimate Supreme – най-новото попълнение в най-високия си клас бяла козметика АNEW. Новият луксозен крем запазва младежкия вид на лицето, като изглажда и най-дълбоките бръчки, осигурявайки дълготрайна хидратация и усещане за мекота.

Съставките на Ultimate Supreme са внимателно подбрани, за да стимулират пречистващия процес във вътрешността на всяка една клетка. Дълбоката хидратация, която безспорно е неизменна част от всеки подмладяващ процес, е постигната благодарение на екстракта от черна перла, добит край бреговете на Хаити. Кремът е разработен на базата на иновативния комплекс Celluvive, който отстранява замърсяванията и мигновено прави кожата по-стегната. По този начин изглажда дори най-видимите линии и предотвратява отпускането.

Новото попълнение в портфолиото на ANEW е предназначено за дамите във възрастова група 45+, които разбират специфичните нужди на кожата си и искат да я запазят здрава и сияйна за по-дълго. Иновативната формула атакува намалената способност на клетките да се регенерират, което е основната причина за стареенето им.

Уникалният му състав прави ANEW Ultimate Supreme не само изключително ефективен при справянето с вредните ефекти на времето, но и осигурява усещане за лукс, докато се грижи за всички слоеве на кожата. С дълбокото си хидратиращо действие продуктът  защитава кожата от силните ветрове и интензивно слънчево греене през есенно-зимния период. Със своето силно фокусирано действие върху регенерирането на клетките и освобождаването им от насъбралия се отпадъчен протеинов материал, кремът безкомпромисно третира основните признаци на стареенето.

Успелите дами, които не искат да избират между качество и първокласно козметично изживяване, със сигурност ще открият в него своя нов любим продукт в категорията грижа за кожата. Луксозната текстура и нежният изискан аромат превръщат крема в задължителен за жените, които искат перфектна визия въпреки забързаното ежедневие.

Advertisement

ANEW Ultimate Supreme е подходящ както за дневна, така и за нощна употреба.  Можете да го поръчате на Представител от 22.10.2015 в брошура 15 или онлайн на www.avon.bg.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“660″]AVON_ANEW Ultimate Supreme (2)[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement