Connect with us

Музика

Поли Генова с първи самостоятелен концерт

Avatar

Публикувано

на

1 1

снимка: ПР

Една от най-успешните български изпълнителки Поли Генова ще зарадва феновете си с първи голям самостоятелен концерт. Спектакълът, който носи символичното име „#1“, ще се проведе в Античния театър в Пловдив на 30 юли тази година. Новината беше обявена лично от Поли снощи на живо в ефира на Нова телевизия в „Забраненото шоу на Рачков“.

С концерта изпълнителката отбелязва 30 години на сцена. Тя ще представи уникално шоу със специално създадени концертни версии на песните и впечатляваща хореография към тях.

Почитателите на хубавата музика ще имат възможността да чуят както нови парчета, така и хитовете „LAST NIGHT“, превърнала се в най-слушаната песен в родния ефир, „How we end up“, която направи пробив в MTV, „If Love Was A Crime“, която донесе впечатляващото четвърто място на България на Евровизия 2016, и много други. Заедно с Поли на сцената на Античния театър като гост-изпълнители ще се качат някои от най-обичаните български артисти.

„Мечтая за този момент от години и съм безкрайно развълнувана, че се случва точно в този етап от живота ми и то на най-голямата открита сцена в страната. Нямам търпение заедно да споделим това преживяване!“, заяви Поли Генова.

Билетите за концерта на Поли Генова в Античния театър в Пловдив вече са в продажба в мрежата на EVENTIM онлайн и в обекти в цялата страна – бензиностанции OMV, магазини Office 1 Superstore, Технополис, книжарници Orange и други. Събитието ще се проведе с ограничен брой зрители съобразно всички изисквания на здравните институции и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement