Connect with us

EDM

Посрещаме Нова Година с 12-часово парти в YALTA CLUB

Avatar

Публикувано

на

HunterGame

Hunter/Game, снимка: ПР

Fabio Florido, Hunter/Game, Marcus Worgull и Roberto Surace ще забавляват публиката в новогодишната нощ

С наближаването на Нова Година YALTA CLUB обяви събитието си за вечерта с участието на редица атрактивни артисти. Любителите на качествения електронен саунд ще прекарат новогодишната нощ в клуба, под звуците на музиката на Fabio Florido, Hunter/Game, Marcus Worgull, Roberto Surace и Liubo Ursiny, a партито ще продължи цели 12 часа.

YALTA CLUB винаги е бил познат като място, което предлага дълги и запомнящи се партита, а селекцията им от артисти рядко разочарова публиката. Същото важи и за нощта на 31 декември.

Резидентът на легендарните партита ENTER Fabio Florido е един от обявените артисти за новогодишната нощ. Всяко завръщане на младия италианец е посрещнато с овации не само заради уменията му зад пулта, но и заради специфичното му техно звучене, което се разпознава от далеч. Точно това му печели и уважението на имена като Richie Hawtin, Dubfire, Paco Osuna и Nicole Moudaber. Florido, който има класическо, музикално образование и афинитет към клубния живот, често може да бъде видян на фестивали като Awakenings и Tomorrowland, а синглите му за влиятелни лейбъли като Minus и Rukus са доказателство за безспорните му качества.

Advertisement

Roberto Surace

Roberto Surace, снимка: ПР

Новогодишният маратон ще продължи с още артисти от италианската сцена, която в момента се радва на внимание от целия свят. Името на дуото Hunter/Game започна да се чува от собствените им партита на тайни локации из Милано, Just This. Въпросните събития направиха града задължителна спирка за почти всеки електронен артист и бързо се разраснаха от ранните издания с местни артисти като Mind Against и Tale of Us до мащабни партита с имена като Dixon, Seth Troxler и Koze. Покрай партита, Hunter/Game издават и за лейбъли като Innervision, Rumour и Hot Creations, като всяко EP спомага за спечелването на повече фенове, вдъхновени от аналоговото им звучене.

Лайнъпът за вечерта продължава с Marcus Worgull – диджей и продуцент, често свързван с лейбъла Innervisions (собственост на Dixon и Ame). Той е познат и с многобройните си качествени колаборации с Peter Perdeike, Frank Wiedemann (Âme) и Daniel Bortz, както и с оригиналните си ремикси за артисти като The XX, Tevo Howard & Tracy Thorne. Последният релийз на Worgull, носещ името Broad Horizons и издаден от Innervisions, отново показва дълбоката му връзка с хаус музиката, но също така загатва за пристрастията му към дъб и реге музиката.

Освен разнообразната музика на Marcus Worgull, от пулта на YALTA CUB ще чуем и тази на Roberto Surace – артистът, чиято творческа еволюция, постоянно усъвършенстване и печеливши избори на семпли и вокали, му печели любовта на публиката. Започвайки успешната си кариера като резидент в италиански клуб, той се изстрелва до участия в топ клубове като Pacha (Ибиза), Tenax (Флоренция) и Cafe del Mar Lounge (Барселона). Свежото му звучене и завладяваща ритмика му носят и множество признания, сред които включването в един от плейлистите на Marco Carola през 2017 година. През 2018-а Roberto Surace издава Fuck Down чрез Elrow Music и се включва към най-успешния немски хаус лейбъл, Superfett, а през 2019-а издава хита Bloom, който получава подкрепата на дуото The Martinez Brothers.

Билети за 31.12.2019 може да намерите в YALTA CLUB, OMV и в мрежите на Eventim.bg и Epaygo.bg

Advertisement

За новогодишното парти клубът предлага и ограничено количество билети ALL YOU CAN DRINK + вход на цена от 100 лв. 

Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Continue Reading
Advertisement