Connect with us

Lifestyle

ПРАТКА.бг: Революция в куриерските услуги с отстъпки до 70%

Avatar

Публикувано

на

снимка:ПР

и улеснен процес на изпращане в България и чужбина

В днешната световна икономика изпращането на пратки и документи е станало неотделима част от ежедневието. Било то за лични или бизнес нужди, ние често се нуждаем от бърза и надеждна куриерска услуга, която да ни помогне да доставим стоките или информацията до точния адрес, независимо в България или чужбина. Цифрите не лъжат – според Националния статистически институт (НСИ) 2022 г. е приключила със силни ръстове на оборотите при „Пощенски и куриерски услуги“- с увеличение от 3,4% и се очакват тази трендове да се запазят, което показва трайна нужда от повече и по-качествени услуги в сектора. Онлайн магазините бързо се превърнаха в предпочитаният начин за търговия както големите компании и малкия и среден бизнес, поради удобството, гъвкавостта и голямата аудитория, която могат да достигнат, а оптимизирането на разходите стана ключов елемент за успешния онлайн бизнес, особенно ако иска да бъде конкурентоспособен и на международния пазар.

Но от къде да започнем?

Било то за лични или бизнес нужди, ако често използвате куриерски услуги оптимизирането на този разход може да бъде нелека задача, особенно щом става дума за надеждно и бързо изпращане на пратки в чужбина.

Advertisement

Разбира се, и тук има решение – една българска иновативна компания – ПРАТКА.бг се е посветила именно на тази кауза – да предостави възможно най-добрите условия за куриерски услуги както в България и Европейски Съюз така и в САЩ и Канада.

Компанията работи в посока максимално оптимизиране на процесите – функционира изцяло във виртуалния свят, което спестява време от ходене до офиси, а процесът по заявяване на пратка и изпращането ѝ – изключително улеснен – интуитивен интерфейс прави процеса на избор и подготовка на товарителница бърз и лесен, независимо дали от телефон или компютър.

Най-евтините международни куриерски услуги

Оптимизацията на потребителското изживяване не е всичко – ПРАТКА.бг се отличава със своите изключително изгодни цени. Предлагайки отстъпки от 25% до 70%, благодарение на интегрирането на близо 70 водещи куриерски фирми като FedEx, DHL, Royal Mail, Colissimo, La Poste, Correos и т.н. в онлайн платформата на компанията, изпращането на пратки става изключително достъпно за всеки, както в България така и извън страната, защото  – ПРАТКА.бг предоставя на крайния клиент отстъпките, които ползва към тези куриери, a за изпращане на едро има и специални цени с допълнителни отстъпки. Клиентите могат да бъдат сигурни, че пратката им ще бъде доставена в най-кратки срокове, а често и още на следващия ден.

ПРАТКА.бг е идеалното решение за предприемачи и компании, които стремят към разработване на онлайн магазини в онлайн платформи като Etsy, Amazon, Ebay и т.н., но досега са се сблъсквали с пречки, свързани със високите разходи на куриерските услуги и забавената доставка. Тези фактори са от съществено значение в онлайн търговията и представляват значително предимство, което ПРАТКА.бг предоставя.

Advertisement

„Да продаваш в Европа чрез ПРАТКА.бг е като да продаваш в България“ – споделя Моника Запрянова – “Стараем се да предлагаме цени на едро за крайния потребител – и да бъдем One Stop Shop за всякакви куриерски нужди. „От колет до палет на топ цени“ е нашето мото и заставаме зад него с успешната си работа и десетки хиляди доволни клиенти.“

Изпращайки пратки с ПРАТКА.бг, клиентите се възползват не само от икономични решения, но и от надежден и бърз куриерски опит. Неизменно насочена към удовлетворението на клиентите, фирмата се стреми да предоставя изключителни условия и качество на услугите.

Повече информация ще намерите на https://www.pratkabg.com/

Continue Reading
Advertisement