Connect with us

Музика

Преслава Пейчева с вокален уъркшоп на Св. Влас

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На 22 юли в Св. Влас млади таланти с интерес във вокалното майсторство ще имат възможността да участват в уъркшоп с ментор Преслава Пейчева. Поп певицата ще селектира участниците, заедно с организаторите на фестивала „Лицето на изкуството“. Те ще могат да получат съвети както за пеенето си, така и за сценичното си поведение, а Преслава ще сподели своя професионален опит на български успешен артист, продуцент и текстописец.

Уъркшопът дава възможност на ученици, студенти и непопулярни певци да се впуснат в едно професионално преживяване с морско вдъхновение.
Програмата на първото издание на „Лицето на изкуството“ се фокусира върху изкуството на музиката, театъра и танца. В нея са включени още гостуващи театрални постановки със субтитри или превод на руски език, както и още три майсторски класа, уъркшопа и ателиета. Гост-преподавателите са личности, утвърдени в своята област с професионализъм и характерен стил. Сред тях са и проф. Снежина Танковска и джаз музиканта Михаил Йосифов.

Участниците ще имат свободен достъп до останалите събития в програмата на фестивала. Тя е разделена в два от летните месеци: 21 – 24 юли и 18 – 21 август.

Повече за уъркшопа и фестивала може да научите във Фейсбук и официалния сайт на „Лицето на изкуството“

Advertisement

Курсът ще бъде насочен относно работа по:

  • вокални умения;
  • техника;
  • сценично поведение.

Условия за участие:

Кандидатите трябва да имат навършени 14 години и да изпратят кратка творческа биография, снимка и свой запис във формат mp3. След селектиране на документите участието им ще бъде потвърдено по имейл.

За участниците е осигурен свободен достъп до всички събития в програмата на фестивала.
Документите, както и копие от бележка за платена такса за записване, се изпращат до 15.07.2016 на e-mail – art.st.vlas@gmail.com.

Continue Reading
Advertisement