Connect with us

Lifestyle

Първият Klek Shot бар отваря врати в София

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Новият вкус на Jack Daniel’s — Tennessee Apple доказва, че клековете могат да бъдат и приятни

От 8 декември емблематичният клекшоп на столичната улица „Г. С. Раковски“ до НАТФИЗ се превърща в бар от ново поколение, преобразявайки се в първия по рода си Klek Shot бар. Това ще се случи благодарение на Jack Daniel‘s Tennessee Apple, който със своя лек и ароматен вкус ще се влее в нощния живот на София с иновативен подход и изкушаващи уикенд преживявания. Новият вкус на иконичната марка ще може да бъде опитан от всеки минаващ през локацията както като шот, така и под формата на различни студени и топли коктейли.

В началото на 90-те клекшоповете стават неизменна част от софийската градска култура. Десетки мазета и сутерени са трансформирани в малки магазинчета, а странното им очарование бързо ги превръща в един от неофициалните символи на София. През последните години клекшоповете постепенно започнаха да намаляват и към момента са застрашени от изчезване. Точно затова Jack Daniel’s Tennessee Apple вдъхва нов живот на този, обичан от всички, градски феномен.

До 30 декември клекшопът на ул. „Раковски“ ще се превърне в Klek Shot и ново място за леко питие преди потапянето в кипящия в района нощен живот. Иновативният бар ще работи през вечерите от четвъртък от 18.00 до 22.00 ч. и петък и събота – от 19.00 до 00.00 ч. Професионални бармани ще предлагат на всички посетители Jack Daniel‘s Tennessee Apple.

Advertisement

„Градските хора променят парти културата по целия свят. Точно техните желания и нужди ни предизвикват да намираме нови начини да достигнем до тях, като им предоставяме нови изживявания и начини да се забавляват и разпускат. Това е и причината да създадем първия Klek Shot бар, превръщайки клекшоп не просто в място, от което да купим в движение необходимото ни за парти вечерта, но и да се забавляваме и срещнем с приятели”, коментира Калоян Георгиев, Бранд Мениджър в Браун Форман, фирмата-собственик на марката. Той допълни, че изследвайки парти културата по света, България се отличава като предпочитана дестинация в Европа за уикенд забавления. А срещата на по питие на улични спотове е модерна тенденция сред младите хора, като това им предоставя ново преживяване и чувство на лекота, лежерност  и свобода.

Работно време на Jack Daniel‘s Tennessee Apple: 

четвъртък – 18:00 – 22:00 ч.

петък и събота: 19:00 – 00:00 ч.

За Jack Daniels Tennessee Whiskey: https://www.jackdaniels.com/ 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement