Connect with us

Tехнологии

Серията монитори Philips E за PC игри нараства с два нови дисплея

Avatar

Публикувано

на

Забавление на вашето бюро

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви два нови монитора от новата Е линия за PC игри: Philips 242E1GAEZ (23,8″/60,5 см диаг.) и Philips 272E1GAEZ (68,6 см), след пускането на Philips 242E1GAJ и Philips 272E1GAJ по-рано тази есен. Тези два модела комбинират функции за забавление с ергономия, за да подсигурят идеално зрително изживяване като предлагат настройваща се по височина стойка за максимален визуален комфорт.

Мониторите вече не са просто инструменти за прости задачи, а „ежедневна компания“ за множество активности, които правят живота по-лесен и приятен. Новите дисплеи, пуснати днес, представят перфектната смес от функции, които ще бъдат високо оценени от младите потребители и работещи за себе си хора. Те им помагат в ежедневната работа и обучение, но осигуряват и най-главното за пълноценно забавление във виртуалния свят: игри, контакти в социалните медии, гледане на видео и много други.

Най-доброто геймърско преживяване на PC

Компромисите нямат място в игрите и никой геймър не трябва да се примирява с посредствен хардуер. Всяка игра трябва да бъде подкрепена по най-добрия начин и възможно най-плавна, с живи и кристално чисти изображения, така че фокусът да бъде само върху действието. Philips 242E1GAEZ и Philips 272E1GAEZ включват AMD FreeSync™ Premium, което гарантира високи честоти на опресняване, компенсиране при ниски кадрови честоти и малко входно закъснение във всяка геймърска сесия. Благодарение на честотата на опресняване от 144 Hz и времето за реакция от 1 ms (MPRT), тези два модела предлагат бърза картина без лаг, която ще позволи на геймърите да покажат най-доброто в игри, където скоростта е определяща, като състезания, екшъни и шутъри.

Advertisement

Реалистична картина

Осигуряването на перфектна картина е от основно значение във Philips 242E1GAEZ и Philips 272E1GAEZ, както и за постигане на качествено забавление като цяло. Те включват технология Ultra Wide-Color, за да предложат широк спектър от цветове и постигане на изображения като на живо – с по-естествено зелено, по-ярко червено и по-дълбоко синьо. SmartContrast, се грижи за богатите детайли в черната гама. Геймърите могат да персонализират своята картина благодарение на оптимизирания SmartImage режим за игри, който гарантира най-добро представяне.

За всички ежедневни задачи

Philips 242E1GAEZ и Philips 272E1GAEZ са с VA LED панел, при който се използва усъвършенствана мулти-домейн вертикална технология на подравняване за постигане на ярки изображения и изключително широки зрителни ъгли от 178/178 градуса. По този начин представянето на всички работни задачи става много лесно, особено при браузване в Интернет и работа с графични приложения. Ако планирате да прекарвате по-голямата част пред екрана, тези монитори имат ергономични функции, които ще ви помогнат: настройката на височината в обхват от 100 мм и накланянето -5/20 градуса позволяват намиране на най-комфортната позиция с лекота. Очите ви ще бъдат защитени с технологията Flicker-Free и режима LowBlue.

Мониторите Philips 242E1GAEZ и Philips 272E1GAEZ ще бъдат налични от началото на ноември на цени съответно 370 и 468 лв. с ДДС.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement