Connect with us

Lifestyle

Серията AnewVitaleVisiblePerfection с нова, обновена формула

Avatar

Публикувано

на

Anew Vitale Visible perfection cream 1

Когато сме на 25, изглежда сякаш целият свят е в краката ни. За да го покорим, ни трябва само капчица увереност в себе си и неугасващата ни красота. Динамичният живот около нас обаче не ни позволява да мечтаем толкова смело, поставяйки различни препятствия като вредните влияния на времето, стрес, безсънни нощи и др.  А с наближаването на горещите летни дни всяка от нас иска да възвърне свежестта и блясъка на кожата си. Козметичната компания Avon отново ни дава перфектното решение и точно в началото на лятото представя подновената си серия AnewVitaleVisiblePerfection с иновативния комплекс Perfect Cell, който запазва кожата млада за по-дълго, поддържайки гладкостта, мекотата и сиянието й.

Обновената линия е съставена от олекотени, подобряващи кожата продукти, които мигновено създават видимо по-млада, перфектна кожа, въздействайки в текстурата, тона, порите и фините линии. А за да надмине и всички наши очаквания, брандът попълва портфолиото на Anew Vitale със зашеметяващ нов продукт – разкрасяваща терапия за лице.

Тайна се крие именно в специално създадената технология PerfectCellComplex, която прави кожата мека като коприна, прикрива несъвършенствата и разпределя равномерно тена. Иновативната формула покрива порите и фините линии, реструкторира външния слой на кожата и придава безупречен завършек на лицето.

„Продуктите от серията AnewVitaleVisiblePerfectionс иновативната си формула осигуряват оптимална хидратация на кожата и ѝ придават изключителен блясък, мекота и гладкост.”, споделя препоръките си за серията д-р Гергана Манолова, дерматолог на Anew и специализант и докторант на УМБАЛ „Александровска”.

Новият продукт от серията – разкрасяващата терапията AnewVitaleSkinPerfection, придава по-младежки и здравословен вид на кожата, като оказва видимо въздействие върху трите най-важни нейни компонента – разпределението на цвета, мекотата и дебелината ѝ. Стресът, липсата на сън и забързаното ежедневие влияят негативно, като причиняват обриви, зачервенявания, акне и т.н., но новият продукт от Anew успява да пребори всички вредни за кожата фактори. При по-дълготрайна употреба продуктът изглажда трайно несъвършенствата на кожата и я прави перфектно мека и гладка, като въздейства силно срещу всички признаци на стареене, повлиява на първите фини бръчки, запазва еластичността и стяга лицевия контур.В резултат, употребата на фон дьо тен постепенно става излишна.

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]Anew_Vitale_Visible perfection beauty balm cream[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement