Connect with us

Lifestyle

С eMAG Коледа идва и през юли

Avatar

Публикувано

на

До 16 юли на платформата ни очакват хиляди специално подбрани оферти в разнообразни категории за едно перфектно лято

След дългото чакане лятото най-накрая е тук, а сега eMAG ни дава още една възможност да го направим точно толкова приятно и интересно, колкото желаем. Хитовото шопинг събитие КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ се провежда на платформата за електронна търговия от 11 до 16 юли включително. За него eMAG са подготвили хиляди оферти в най-разнообразни категории, с които всеки ден става празник. Дали ще решим да си вземем екипировка за спорт и пътешествия, да превърнем дома и градината в уютен оазис от забързаното ежедневие, да се поглезим с модни находки, нов телефон или лаптоп, или да зарадваме любим човек с подарък – в кампанията ще открием подходящи предложения за всеки, за да спестим време, пари и грижи и да вземем повече от лятото.

Сред акцентите в кампанията са хладилник с фризер Beko RCSA406K40DWN, 386 л, клас E, с диспенсър за вода, с който и в най-голямата жега ще имаме свежи продукти и студени напитки, както и гейминг лаптоп MSI GF63 Thin 11SC-842XRO за първокласно забавление – и двете оферти идват с възможност за покупка на изплащане на 10 или 20 месечни вноски, без оскъпяване. И тъй като летните емоции не са само на морския бряг, eMAG включват в топ предложенията на КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ басейн Intex 28202NP, с метална рамка и включена помпа за филтриране, 305 x 76 см, и специална оферта за кафе на зърна Lavazza Gusto Forte, 1 кг.

Допълнително вдъхновение идва от специалните продуктови селекции, а клиентите могат да се възползват и от удобството на новата услуга на eMAG – безплатна доставка за поръчки над 19.99 лв. до easybox. С този още по-опростен процес на покупка и единни стандарти за доставка до easybox няма значение дали поръчваме от eMAG или от Marketplace търговец на платформата за електронна търговия, защото се плаща еднаква такса за отговарящи на условията за доставка до easybox продукти. В момента онлайн ритейлърът предлага безплатна доставка до easybox за поръчки над 19,99 лв. – на ниво търговец, а не за обща сума на поръчката в кошницата. Ако в пазарската кошница има продукти от различни търговци, тези за над 19,99 лв. от един търговец ще бъдат с безплатна доставка. За поръчки, съдържащи продукти под тази сума (като се вземат предвид само продуктите от един търговец), таксата за доставка до easybox ще бъде фиксирана на 3,99 лв. за всяка поръчка на ниво всеки търговец в платформата eMAG. Промоцията е приложима и за поръчките, направени в рамките на кампанията КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ. За нея клиентите могат да се възползват от над 240 easybox шкафчета в цялата страна, откъдето да вземат или връщат своите отговарящи на условията за този начин на доставка поръчки по всяко време, когато им е удобно и където и да се намират.

КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ“ е отличен момент за покупки, тъй като клиентите имат възможност да намерят добри оферти за широка гама продукти, а и да се възползват от безплатна доставка до easybox на приложими продукти за поръчки над 19,99 лв. на ниво търговец, независимо дали поръчват от eMAG или от Marketplace търговец. Кампанията се провежда само веднъж годишно и зад нея стоят много работа, експертен и отдаден екип и опитът ни като един от водещите онлайн ритейлъри за региона. Освен полезна и удобна, тя е и забавна – нещо, което в eMAG ценим, защото за нас търсенето никога не спира”, каза Мирослава Станева, бранд мениджър eMAG България.

Advertisement

КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ идва и с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG – изкушаващи оферти, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане, включително разсрочено, без оскъпяване. Може да пазаруваме и в движение – с мобилното приложение на онлайн ритейлъра, а освен безплатна доставка до easybox за поръчки над 19,99 лв., да получим продуктите си с доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Онлайн ритейлърът напомня и че  офертите за кампанията важат до изчерпване на количествата.

Continue Reading
Advertisement