Connect with us

Кино

Тази сряда стартира най-новият сериал на БНТ „Аз и моите жени“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Гледайте 6-серийната комедийна драма всяка сряда и четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1

В умела комбинация от свеж хумор, драматични ситуации и много добре поставени общочовешки тематики, новата продукция на БНТ щурмува от тази сряда телевизионните екрани.

Впечатляващото актьорско съзвездие, което можем да видим в сериала, включва имената на  Димитър Живков, Мария Сотирова, Христина Джурова и Башар Рахал ще въведат с финес зрителите в живота на един амбициозен млад лекар (Димитър Живков), който (не)волно попада в любовен триъгълник с две изключителни жени – изящната Кристина (Мария Сотирова) в София и зашеметяващата Мая (Христина Джурова) в Бургас.

Двата коренно противоположни свята, в които заживява главният герой, го поставят пред избор, който ще доведе до собственото му раздвоение и криза на личността. Сериала с лекота обрисува емоционалните вълнения на героите, чийто преживявания много бързо ни заинтригуват. Плавно разгъващата се история е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, а думите оживяват под ръководството на Боя Харизанова като режисьор.

Advertisement

Тук е мястото да отбележим и един невидим герой изгряващ с операторското майсторство на Борис Луканов. Този неочакван, но изключително важен за повествованието, герой е Градът, в който героите търсят своята автентичност сред другите и се изправят пред многобройни препятствия по пътя си към щастието.

Премиерният епизод разкрива с лекота силно стилизираният и контролиран свят на главния герой, който постепенно прелива в спонтаността и цветовете на предизвикателността от паралелната връзка. Пътувайки от единия свят към другия, героят на Димитър Живков започва своя път към личностносто си израстване и откриването на силата на любовта, която идва неканена, шумна и неопитомена, но толкова желана.

Действието се развива в София, Бургас и пътят помежду им  и изборът на двете лица на щастието не е случаен. Контролираната и забързана атмосфера на столицата отговаря на терзанията на главните герои с проблясъците на хилядите си нощни светлинки – бляскави, недостъпни и студени. От друга страна образът на Бургас носи вълнението на морето, свободата да бъдем истински и непринудени.

Участват още Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Аз и моите жени“ е част филмопроизводството на обществената телевизия.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement