Connect with us

Lifestyle

Три дни шопинг и забавления под покрива на Мол Марково Тепе

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

„Защото е време за теб!“ е мотото на търговския и развлекателен център в сърцето на Пловдив

Мол Марково Тепе отвори вратите си за първите посетители на 28 октомври. Кметът на гр. Пловдив инж.Иван Тотев пожела попътен вятър на новия търговски център, а първите посетители бяха посрещнати с питка и шарена сол от солистите на ансамбъл „Тракия“.

Още в деня на откриването най-новият мол в града зарадва гостите си с безкраен шопинг маратон, подаръци и отстъпки за всички. Циркови артисти и фокусници забавляваха малки и големи, а концертът на Влади Ампов-Графа събра стотици хора пред сцената, които заедно с него припяваха хитовете му.

В събота, на всеки кръгъл час на различни места в Мол Марково Тепе, танцьори от цялата страна взеха участие в своеобразен флашмоб. Те привлякоха вниманието на посетителите с невероятните си умения в модерните и класически танци. Михаела Филева и ВенЗи бяха другите звезди, които пяха пред пловдивска публика и заредиха клиентите на мола с добро настроение.

Advertisement

Мол Марково Тепе напълно оправда своето мото: „Защото е време за теб!“ и посрещна всички семейства с техните деца в неделния ден. Молът бе огласян от детски смях, а безбройните забавления, танци и песни оставиха без дъх малките палавници. Актьорът Николай Станоев също бе в центъра на купона, разказвайки своите „Приказки по телефона”.

Мол Марково Тепе се намира на бул.”Руски” № 54, на пешеходно разстояние от централната главна улица на града и е лесно достъпен с автомобил и градски транспорт.

Следете Facebook страницата на мола – www.facebook.com/MarkovoTepeMall/

Continue Reading
Advertisement