Connect with us

Телевизия

Хитовата поредица „Моето 300-килограмово тяло“ се завръща за 4-ти вълнуващ сезон по TLC

Avatar

Публикувано

на

Поредицата „Моето 300-килограмово тяло“ се завръща за нов 4-ти сезон по TLC, за да проследи трансформацията на осем души в продължение на една година. Всеки участник тежи над 300 килограма и решава да свали над половината от теглото си. Във всеки епизод ще видим невероятната история на човек, който се подлага на опасна операция за поставяне на стомашен байпас в стремежа си да спаси живота си и да го промени завинаги. Предаването ще проследи изпитанията и трудностите на Ники, Ашли, Чад, Британи, Джун и още 3 герои, чиито живот е в смъртна опасност заради критичното им наднормено тегло. Премиерният четвърти сезон на „Моето 300-килограмово тяло” стартира на 21 април, четвъртък, от 21:00 часа по TLC.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1344″]Tara working out with a personal trainer.[/media-credit]

В първия епизод на новия сезон зрителите ще се запознаят с Ники, която преяжда тайно откакто се помни. Неподвижността вследствие на наднорменото ѝ тегло застрашава живота и кариерата ѝ на дизайнер на костюми. За да възвърне нормалното си ежедневие, Ники се подлага на операция за поставяне на стомашен байпас и се изправя пред емоционалните проблеми, които са причина за безконтролното ѝ хранене.

Новият сезон на „Моето 300-килограмово тяло“ ще ни запознае и с 26-годишната Ашли, която тежи над 318 килограма. Критично високото ѝ тегло се оказва сериозна заплаха за живота ѝ и я кара да стои вкъщи, заради срама от фигурата си. След хирургична интервенция по поставяне на стомашен байпас, Ашли трябва да преодолее травмата от миналото, отключила хранителния ѝ проблем.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“768″]TLC[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement