Connect with us

Lifestyle

Шведска рутина за красота от FOREO – 3 и половина лесни стъпки за сияйно и здраво лице

Avatar

Публикувано

на

снимка: Продуктите на FOREO за шведска рутина за красота – BEAR™, UFO™ 2, LUNA™ 4 и ISSA™

През 2023 г. FOREO празнува своята 10-а годишнина и лансира нов революционен подход за грижа за красота, който нарича шведска рутина за красота. Тя е най-новата тенденция в ерата на естествената красота и здравата кожа.

Шведската рутина за красота от FOREO се основава на минимален брой продукти и три и половина стъпки, носещи максимални резултати. Тази рутина включва четири от най-известните продукти на FOREO – всички проектирани да се използват в хармония: LUNA™ 4, BEAR™, UFO™ 2 и ISSA™ 3. За седем минути човек може да почисти, повдигне, хидратира лицето си и да постигне ослепителна усмивка. В момента голяма част от продуктите на FOREO могат да бъдат закупени с -20% отстъпка на notino.bg.

Този опростен, но ефективен метод с четирите уреда на FOREO позволява на потребителите да се подготвят за до седем минути чрез използване на внимателно подбрани продукти за постигане на сияен вид, като същевременно се дава приоритет на здравата, блестяща кожа и красивата усмивка. Добре известно е, че шведските процедури за красота на FOREO са ориентирани към постигане на специфични резултати за кожата, но по начин, по който човек поставя на фокус на грижата за себе си. Всичко, което се прави в рамките на шведската рутина за красота, е неинвазивно, приятно и нежно към кожата и ума.

С шведската рутина за красота можете да забравите за десетте стъпки за грижа, дълготрайните процедури, препълнените шкафове с продукти за грижа за кожата и несигурността какво точно прави даден продукт. След дълги и понякога изтощителни разкрасителни процедури човек неизбежно почва да се чувства уморен. Авангардната технология на FOREO, комбинирана с продукти за грижа за кожата, предлага лесен начин да получите перфектната кожа, без да прекарвате часове в банята или козметичния салон.

Advertisement

„FOREO винаги в била фокусирана върху здравето и благосъстоянието. По време на пандемията много хора имаха време да преосмислят навиците си. Когато животът протича нормално ден след ден, не сте склонни да поставяте под въпрос рутините, които прилагате от години. Пандемията разтърси някои хора и им даде възможност да преосмислят режима си, да се огледат и да се зачудят дали има по-добър начин.“, каза Владимир Кутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа.

Тъй като FOREO е ориентирана към клиента марка, всеки един нов продукт идва от действителните нужди на клиента. Докато някои хора обичат дълготрайните рутини и разполагат с много време, на други това не им допада и биха предпочели да инвестират времето си в други дейности, вместо да го харчат за грижа за кожата.

„Неефективните процедури за грижа за кожата са в минало. Не искаме нашите клиенти да прекарват ценно време в търсене на множество продукти и да не са сигурни какво всъщност правят. Ето защо FOREO създаде шведската рутина за красота – 3 и ½ стъпки, които коренно променят подхода към ежедневните и специфично насочени процедури за грижа за кожата. Това става лесно, като инвестирате минимум време, но постигате видими резултати върху кожата си, като същевременно допринасяте за здравето си“, допълва Владимир Кутурило.

Шведската рутина за красота включва 3 ½ стъпки: почистване на лицето, лифтинг, хидратиране и усмивка

Първата стъпка е едноминутно почистване с устройството за почистване на лице LUNA 4™, което комбинира T-Sonic™ пулсации и кадифено меки силиконови допирни точки за премахване на замърсяванията, дори дълбоко в порите. Клинично доказано е, че уредът премахва 99% от замърсяванията, омазняването и остатъците от грим и е 35 пъти по-хигиеничен от найлоновите четки. Най-добре е да го използвате заедно със специално формулирания LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0 за максимално почистване, подхранване и защита срещу свободните радикали.

Advertisement

Втората стъпка е 2-минутен лифтинг на лицето с BEAR™, първото в света медицинско устройство с микроток, одобрено от FDA с анти-шокова система™. BEAR™ е най-ефективното налично устройство за лице с микроток и това е клинично доказано. Видимо подобрява признаците на стареене, като нежно енергизира и стяга 69-те мускула на лицето и шията. Използвайки микроток и T-Sonic™ масаж, BEAR™ подобрява цялостния контур на лицето. Клинично доказано е, че минимизира бръчките, фините линии и подобрява стегнатостта и еластичността на кожата само за 1 седмица. Тъй като всички микротокови устройства трябва да се използват с проводим серум, FOREO е разработил такъв специално за BEAR™ – SERUM SERUM SERUM.

Процедурите с UFO™ 2 осигуряват на кожата незабавна и дълготрайна хидратация. Също така е клинично доказано, че повишават нивата на влажност на кожата със 126% само за 2 минути, като запазват този ефект до 6 часа. Оборудван с термотерапия, криотерапия, LED светлинна терапия и T-Sonic™ масаж, UFO™ е идеалното средство за нанасяне на маски за лице. Използвайте го със специално проектираните UFO™-активирани маски или FOREO sheet маски, за да се насладите на предварително програмирани процедури чрез приложението FOREO.

Не на последно място, пълната рутина завършва с ISSA™ 3 – четката за зъби 4 в 1 за цялостна грижа за устната кухина. ISSA™ 3 е най-големият напредък в оралната грижа от 70 години. Те р първата в света силиконова четка за зъби от медицински клас с PBT косъмчета и иновативната хибридна глава на четката. ISSA™ 3 е устойчива на плаката, но не действа абразивно върху венците. Гърбът на гъвкавата глава на четката също е проектиран с концентрични ръбове за почистване на езика и бузите, осигурявайки пълна устна грижа и истинско почистване на зъбите всеки път за оптимално орално здраве. Четката за зъби ISSA™ 3 е лесна за почистване, бързосъхнеща и непореста, за да предотврати натрупването на бактерии и е перфектният завършек на шведската рутина за красота.

Всички продукти на FOREO за постигане на шведска рутина за красота – LUNA™ 4, BEAR™, UFO™ 2 и ISSA™ 3,  можете да откриете на foreo.com и notino.bg на специални цени.

За да научите повече за най-иновативната марка в света на технологиите за красота и най-новите продукти на FOREO, посетете www.foreo.com или последвайте @FOREO  в Instagram.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement