Connect with us

Музика

Балет „Арабекс“ подарява спектакъла „Пепеляшка“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 1 ЮНИ , в Световния ден на детето Балет „Арабеск“ подарява спектакъла  „Пепеляшка“  на децата  на София и обявява вход свободен.

.Мили родители,  създайте празник на Вашите деца, изпълнен със смешки и грешки, хитроумно забъркани от хореографа Мариана Крънчева, върху вълшебната музика на Прокофиев, костюми Цветанка Петкова-Стойнова, сценография – Екатерина Енева. В ролите на приказните герои ще видите чудесните танцьори на Балет „Арабеск“.

Таня Кацарова (Пепеляшка) Ангелина Гаврилова (злата мащеха), Виктория Петрова (феята на млади години), Стефка Табакова  и Петя Колева (доведените сестри на Пепеляшка), Теодора Друмева (принцеса Жасмин), Андрея Андонова (Пипи дългжото чорапче), Мария Касабова (Червената шапчица).

снимка: ПР

Advertisement

Васил Дипчиков (Принцът), Филип Миланов (баба Яга), Стефан Вучов (учителят по танци и Кралят), Валери Миленков (кралски пратеник, шофьор), Ервин Есен (гости на бала), Светлозар Тинев (гости на бала) Чан Тхе Чунг (бодигард)

Уверяваме ви, че спектакълът „Пепеляшка“ ще впечатли малки и големи, ще остане един  незабравим спомен за един спектакъл, изпълнен с много изненади, смях и радостни емоции от непредсказуемото развитие на така познатата и обичана приказка. Непринудената и спонтанна реакция на децата от комичните ситуации, в които изпада старата и загубила паметта си фея /актрисата Анна Петрова/, са доказателство за силното въздействие на различната „Пепеляшка“ на Балет „Арабеск“.

 

„Пепеляшка“ е от спектаклите, който колкото повече се играе не омръзва на детската аудитория, а заразява със своето очарование и провокация в играта на детското въображение, което е най-ценното послание в невероятно забавно  представената от Балет „Арабеск“ приказка за Пепеляшка

Спектакълът ще започне в 17.00 ч, в Музикалния театър. Подходящ е за деца от всички възрасти както и за техните родители.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement