Connect with us

Музика

“Танцувам само за теб” е общата песен на Михаела Филева и Искрен Тончев – Искрата

Avatar

Публикувано

на

Трикратната носителка на наградата “БГ изпълнителка на годината” Михаела Филева представи нов летен проект с участието Искрен Тончев – Искрата. Песента се казва “Танцувам само за теб” и е по музика и текст на Михаела и Искрата, а в аранжирането й се включва и Веселин Ценов – Algoriddim.

Звездата на Искрен Тончев изгря в телевизионния формат “България търси талант”, а многостранните му таланти веднага бяха забелязани от музикалния продуцент на шоуто Монте Мюзик. Освен мултиинструменталист Искрата е композитор на на много от нашумелите хитове от последните години. Поканата за присъединяване към Монте  идва веднага след края на формата, а Михаела Филева му се доверява за бийта на общата им песен.

“Танцувам само за теб” е  замислен като типичен летен проект със завладяващ ритъм, приятен текст и много настроение. Видеото към него допълва общата хармония на проекта. Идеята и реализацията са на режисьора Люси Иларионов, стайлинга е на Василен Милков и Сергей Йорданов, а хореографията на Милен Данков от Studio 121.

За феновете на Михаела Филева и Искрата от Монте Мюзик споделят, че и двамата вече работят върху нови самостоятелни проекти, които ще видят бял свят късната есен.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement