Connect with us

Lifestyle

Брошура на родителя с ценни съвети от Семейството на Pampers

Avatar

Публикувано

на

Pampers предоставя на родителите електронна брошура с полезна информация и съвети, която може да бъде свалена безплатно от Фейсбук страницата на Pampers България.

Електронната брошура съдържа полезна информация както за сложните, така и за по-малко сложните, но винаги прекрасни ситуации, които родителите и техните бебета изживяват заедно. В книжката всички ценни съвети, предоставени от експерти (педиатър, дерматолог и детски психолог) в статиите, публикувани  в платформата Семейството на Pampers,  са подредени в три секции – по една за всеки тип родители: бъдещи, родители отскоро и такива с повече опит.

Често с появата на нов човек в живота на мама и тати се появяват и купища въпроси, свързани с неговото раждане и развитие.Електронната брошура за родителя е чудесна възможност за мама и тати да намерят отговор на някои от въпросите, които си задават за бременността, първите дни с бебето  у дома и всички онези първи неща от пътя, който ще изминат заедно докато малкото съкровище расте.

Електронната книжка може да бъде свалена безплатно от Фейсбук страницата на Pampers България на следния линк.

Надяваме се, че статиите и съветите от експерти, включени в брошурата, ще помогнат  на вас и вашето бебче да се насладите на всеки един момент, който ви предстои да прекарате заедно, и да го превърнете в едно прекрасно изживяване.

Advertisement

За да отговори на всички ваши въпроси, свързани с грижата за бебето,и за да ви даде възможност да споделите своя личен опит с други майки и татковци, Pampers ще продължи да организира онлайн срещи с експерти и други родители в Семейството на Pampers. Следете Фейсбук страницата на Pampers България за повече информация относно предстоящите онлайн срещи.

Continue Reading
Advertisement