Connect with us

Музика

Дара Екимова и „Вирджиния Рекърдс“ представят „Бягам“

Avatar

Публикувано

на

maxresdefault 3

На 13 май – денят, в който “Вирджиния Рекърдс” става на 30 години, компанията има удоволствието да обяви партньорството си с Дара Екимова и премиерата на първия им съвместен проект, озаглавен „Бягам“.

Дара Екимова е сред най-перспективните млади български артисти. Зад гърба си вече има впечатляваща биография от успехи – от първия й сингъл “Sagapao”, през „Война“ и „Последен дъх“,  които безотказно намират място сред най-излъчваните песни в радио и телевизионния ефир у нас и дават силен начален тласък на нейната кариера.

През октомври миналата година Саня Армутлиева кани изпълнителката да участва в международния творчески лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp, където Дара Екимова демонстрира безспорен талант не само като вокалист, но и като автор на музика и текстове.

Така се стига до решението за съвместна работа и първата стъпка е „Бягам“ – модерно и емоционално парче със силно запомняща се мелодия и с изключително оригинален видеоклип.

Дара Екимова пише песента съвместно с други трима талантливи млади автори и музиканти – Денис Попстоев, Прея и Искрен Тончев – Искрата, а екстравагантното видео към нея е дело на режисьора Жоро Пеев, известен с необикновените си визуализации. В клипа участва и моделът Калоян Илиев (KAYO), а хореографията е на Роси Терзийска.

Advertisement

„Щастлива съм от всичко, което ми се случва и от шанса да работя с професионален екип, който ежедневно се грижи за мен и ми помага. Имам големи мечти и се надявам така да се доближа до осъществяването им. Намирам се в преломен момент от живота си и „Бягам“ е нещо като изповед, разказ за волята да избягаш от нещо, което те наранява и да избереш нов свят, в който ти сам определяш границите“.

“Бягам” излиза и във всички дигитални стрийминг платформи, както и в YouTube канала на Дара Екимова.

Continue Reading
Advertisement