Connect with us

Музика

Жан Мар представя най-новата си песен „Fallin’“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Българският музикант и изпълнител ЖАН МАР представя последния си сингъл „Fallin’“ и видео клипът към него. В песента той разказва как белезите останали в душата от отминалата любов, могат никога да не бъдат заличени и мисълта за този човек винаги да те преследва.

Историята на песента е за усещането, че някой мисли за теб, въпреки месеците и годините, които са отминали след последната дума по-между ви. Усещането, че въпреки разделени и в обятията на друг, белезите са тънката нишка на свързване между хората.“ – разказва певецът.

Песента е препратка към звука на рок музиката от 2000-та година.

Текстът и музиката са дело на самия ЖАН МАР, за аранжимента се доверява на Ташо Колев (Jeremy?), а записите прави с Георги Станев (Гого).

Advertisement

За клипа към „Fallin’“ ЖАН МАР работи с режисьора Георги Врабчев, в който той показва момиче и момче в разгара на любовта си, сред красотата на златната есен.  В края на песента обаче става ясно, че това са само спомени, които минават през главата на изпълнителя, и за които той мисли не с тъга, а с усмивка. Фразата в парчето „Ако падна, ще ме види ли някой“ символизира чувството, че понякога, когато летим всъщност стремглаво падаме и се сблъскваме с реалността.

От началото на годината, ЖАН МАР често прави съвместни концерти с няколко родни рок групи, а през март тази година всички те се обединиха в кампания против насилието над жени – „Мъже против насилието“. Това не е първата кауза, която певецът подкрепя с музиката си. Миналата година, той посвети песента си „Ain`t Just a Thing“ на превенцията на рак на шийката на матката.

Continue Reading
Advertisement