Connect with us

Кино

„Женени за недвижимите имоти“ се завръща с нов сезон по HGTV

Avatar

Публикувано

на

снимка: WBD

„Женени за недвижимите имоти“ е с премиера на 14 февруари от 22:00ч. по HGTV.

Вдъхновяващата двойка Иджипт Шерод и Майк Джаксън ще помагат на семейства в Атланта да си купят къщи с потенциал и да ги трансформират в спиращи дъха домове-мечти в новия сезон от 12 епизода на хитовият сериал на HGTV „Женени за недвижимите имоти“. Привличайки повече от 15,6 милиона зрители в предишния сезон, Иджипт, брокер на недвижими имоти и дизайнер, и съпругът ѝ Майк, експерт в строителството, ще продължат да вдъхновяват феновете и да се забавляват, докато управляват успешен бизнес, грижат се за семейството си и отглеждат трите си дъщери.

Иджипт, позната на зрителите от Property Virgins и Flipping Virgins на HGTV, прилага обширните си познания в областта на недвижимите имоти и финансите, за да открие къща според бюджета на клиентите си в предпочитан от тях квартал. Нейните персонализирани планове за дизайн пък изпълнява Майк заедно с екипа си, който отстранява всеки строителен проблем и прави зашеметяващи ремонти.

Advertisement

В премиерния епизод Иджипт и Майк търсят къщи в Розуел за двойка, която мечтае домът им да има офис, зала за игри и йога студио. Динамичното дуо залага на минималистичен стил във всяка стая, включително кухня с елегантни шкафове с плосък панел и голям остров с дървени акценти. Също този сезон Иджипт и Майк ще споделят запомнящи се семейни преживявания – едната им дъщеря, Кендъл, започва да свири на виола, докато по-малката, Харпър, се научава да кара колело. Двойката ще ремонтира и нов офис за своя процъфтяващ бизнес.

Сериалът е продуциран от 51 Minds Entertainment.

„Женени за недвижимите имоти“ ще можем да гледаме от 14 февруари от 22:00ч. по HGTV.

Continue Reading
Advertisement