Connect with us

Lifestyle

Жени покоряват върховете в имотния сектор

Avatar

Публикувано

на

Снимки: Личен Архив

Рене Емил  е сред финалистите за Women Leaders Awards 2024

Бизнес дамата с над 90 завършени проекта – Рене Емил, създател на една от водещите компании за консултиране, търговия, строителство и дизайн в интериора – “Артелието”, е сред претендентите за златните статуетки наWomen Leaders Awards 2024, които ще бъдат връчени на 1 март 2024 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.

Добрите примери в женското лидерство и предприемачество ще бъдат отличени  по време на събитието, вдъхновено от основните ценности на Европейския съюз за равенство и борба с дискриминацията, съобщават организаторите от международната платформа за сътрудничество – GLOBAL LEADERS.

Рене Емил е носител на престижната награда за иновации в инвестиционния дизайн на Luxury Property Awards 2022, а “Артелието” е единствената фирма в България, която предоставя цялостен пакет услуги, търговия и реализация на имоти. Компанията й печели доверието не само на частните клиенти, но и на инвеститори в недвижими имоти с цел реализиране на строителство, продажба, отдаване под наем, като възлагат проучване, покупка на имот или УПИ, инвестиране и изпълнение на обекти до ключ. През последните години все повече клиенти се възползват от консултантските услуги, които предлага компанията, за да минимализират рисковете, оптимизират приходите и разходите, свързани с покупка, строеж или завършване на обект до ключ.

Advertisement

Професионалният път на Рене започва през 2008 г., а днес в екипа й има талантливи архитекти, инженери, дизайнери, мебелисти и тясно специализирани работни групи за строително-ремонтни дейности. Те работят под нейно ръководство за реализирането на стилни и функционални частни и търговски пространства както в България, така и извън страната.

“Ние прилагаме практичен и индивидуален подход към нашите клиенти, в зависимост от зададените от тях параметри – местоположение, вид инвестиция, бюджет , за да реализираме проучване, покупка, строителство и изпълнение на проектите им в срок . Използваме последните тенденции и технологии, за да предоставяме креативни и интелигентни строителни и интериорни решения”, споделя Рене.

Компанията разполага с консултантски отдел за анализ, търговия, реализация на инвестиционни имоти с цел строителство, продажба, отдаване под наем или бизнес инвестиране в туристическия бранш. Екипът за дизайн и строителство предлага пакет от услуги, включващи проектиране, изпълнение, 3D визуализации, интериорен дизайн, авторски надзор, строително-ремонтни дейности, дизайн на мебели, аксесоари и поръчкови арт изпълнения.

“Благодаря на клиентите за това, че доверяват финансите и имотите, които притежават и реализират чрез нашите услуги! Техните успехи са и наши! Така ние не просто създаваме и търгуваме с имоти, а се развиваме взаимно и строим по- добро бъдеще за поколенията!”, допълва бизнес дамата.

Партньори на събитието са Зонта Клуб България, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество, Българската Търговско-Промишлена Палата, Association of the Bulgarian Leaders and Entrepreneurs – ABLE, Bulgarian Industrial Capital Association – BICA, Association Agora France, Agora Club Calais 8 France и други.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement