Connect with us

Lifestyle

Как FOREO „открадна“ сърцето на Берлин, един от най-известните крадци на Netflix

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Гримьорката на сериала „Берлин“ разкрива какво е използвала за кожата на главния герой, за да изглежда толкова добре

В края на 2023 г. платформата Netflix представи сериала „Берлин“ – дългоочакваното продължение на популярната продукция „Хартиената къща“ (Money Heist или La Casa de Papel). Действието на сериала се фокусира върху живота на главния герой – гениален крадец, няколко години преди знаменития му обир на испанския монетен двор. Само няколко дни след премиерата си „Берлин“ оглави класацията на най-гледаните чуждоезични продукции на Netflix. Оттогава не спират въпросите към гримьорите за това как са успели да подмладят кожата на главния актьор – Берлин, с цели 12 години!

Устройството от серията UFO за ускорено нанасяне на маски

Главната гримьорка и фризьорка на сериала „Берлин“ – Изабел Ауернхаймер, разкри тайните за поддържане на кожата на героя в идеално състояние, въпреки трудностите, свързани със заснемането на такъв тип продукции, включително и „подмладяването с десетки години. Трябва да се отбележи, че благодарение на рутинната употреба на устройствата на FOREO, Ауернхаймер е успяла да постигне „по-младоликия“ вид на кожата на главния герой – Берлин, който сме виждали и познаваме от сериала „Къща от пари“.

Advertisement

Кои устройства са неизменима част от грима на снимачната площадка на сериала „Берлин“?

LUNA

LUNA, култовото устройство на FOREO за почистване на лице, е неизбежна част от предпочитаната рутина на Изабел Ауерхаймер. Първата стъпка във всяка рутина, както преди, така и след гримиране, е дълбокото почистване на кожата, което я подготвя за нанасянето на другите продукти. Освен това T-Sonic пулсациите на уреда отпускат точките по лицето с насъбрано напрежение и подобряват кръвообращението.

UFO

UFO е синоним на дълбока хидратация (с до 126% за 2 минути). Ето защо, след дългите часове на снимки под изтощаващата и интензивна светлина на прожекторите, това устройство, заедно със специално разработени маски от натурални съставки, действа като магическа пръчка, която подобрява състоянието на кожата. Освен това, усъвършенстваните технологии, скрити в UFO, като T-Sonic пулсации, криотерапия, термотерапия и LED светлина, осигуряват момент на релакс, който всеки актьор обича. След употребата на UFO кожата става сияйна и придобива естествен блясък, което е била и основната цел на Изабел Ауерхаймер при създаването на новия образ на известния крадец.

Advertisement

IRIS

Изабел Ауерхаймер не е забравила и за погледа. За да го направи да изглежда по-младежки и „проницателен“ през екраните, гримьорката се е доверила на устройството IRIS. Защо ли? Ето и причините:

  • Този уред служи за масаж на очите, който отнема само 1 минута. Няма време за губене на снимачната площадка.
  • Уредът е вдъхновен от традиционните техники за акупресура и лимфен дренаж, практикувани в Азия, като в същото време включва и най-новите технологии на марката. Кажете „сбогом“ на торбичките, тъмните кръгове под очите и нежеланите отоци!
  •  T-Sonic пулсациите отново отпускат цялата околоочна зона и се превръщат в любимо устройство за релаксация по време и след снимки.

Шведската грижа за кожа издържа перфектно на изпитанието на снимачната площадка, както всеки може да се убедите, гледайки сериала „Берлин“. Благодарение на видимите си ефекти, уредите на FOREO откраднаха сърцето не само на гримьорката Изабел Ауернхаймер, но и на… Педро Алонсо, който играе Берлин. А да „откраднеш“ сърцето на крадец си е истинско постижение.

За да да разгледате цялата гама от иновативни продукти за грижа за кожата на FOREO, посетете foreo.com, Notino и Douglas.

За да научите още интересна информация за марката, последвайте @foreo_official в Instagram.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement