Connect with us

Общество

Започнаха номинациите за Медицинските Оскари 2015

Avatar

Публикувано

на

Годишните награди NATIONAL MEDICAL AWARDS 2015 ще възнаградят хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта. Церемонията ще се състои на 9 октомври от 20 ч. в хотел РАМАДА София.

Приоритет ще имат онези кандидати, които участват в образователни и научни дейности, а също и тези, които имат признанието на обществени и клиентски огранизации, прилагат иновации за по-доброто обслужване на пациентите.
Лекари, болници, клиники и медицински екипи могат да кандидатстват за Националните Медицински Награди, ако притежават валидни лицензи за съответната медицинска дейност.

Номинации ще бъдат правени от браншови организации и специализирани медии и журналисти. Организатор и инициатор на събитието е агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR. Агенцията има зад гърба си десетки престижни събития. Партньори на събитието ще бъдат големи медицински огранизации от всички сфери на медицината.
VIP Communication PR е организатор на годишните награди за значими постижения в бизнеса VIP Business Awards 2015, също така на наградите за луксозно строителство VIP Property Awards, на медийните награди VIP Media Awards, както и на наградите за луксозни брандове и бизнес LifeStyle Awards 2015. Във Варна ПР-агенцията реализира и годишните награди за значими постижения в бизнеса в морския регион Marine Lifestyle Awards 2015.

Continue Reading
Advertisement