Connect with us

Култура

Излиза „Хотели, Втора стая“

Avatar

Публикувано

на

На 29 юни чувствените странствания на Анабел в загадъчния парижки хотел „Шарм” продължават – излиза „Хотели, Втора стая“.

„Хотели, Втора стая“ (превод: Красимир Петров, 408 стр., цена: 19 лв.) е омагьосващ, възбуждащо откровен разказ, наситен с драматизъм. Анабел Барле, младата журналистка, която допълва доходите си като компаньонка в агенция „Нощни красавици”, продължава плътското си образование и изживява най-интензивната сексуална наслада благодарение на Луис, мъжът, който я обсебва докрай. Откакто са се срещнали за първи път, са се променили много неща – майка й е починала, а годежът с Давид е останал в историята. Романът изследва границите на доверието и любовта, а изненадващата развръзка предстои – в третата и последна книга от поредицата.

„Никога не съм принадлежала към категорията жени, които твърдят, че всички хотелски стаи си приличат. Че не са нищо повече от анонимно пространство, без собствен облик. Сега вече зная защо.“ Признанието на Анабел звучи като признание на самата Ема Марс, мистериозната авторка на „Хотели“. Книгите й преплитат реалност и фикция и отнасят читателя в неподозирани кътчета на чувствеността. Преведена в повече от 15 страни, трилогията несъмнено чертае нови пространства в областта на еротичната литература.

Continue Reading
Advertisement