Connect with us

Lifestyle

Истински истории за истинското приятелство със Grant`s True Tales

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Юлиан Вергов, Владо Карамазов, Теодора Духовникова и Христо Петков се включиха в платформата Grant`s True Tales със своите истински истории

Истинският успех не се измерва нито в пари, нито в материални облаги. Измерва се в истинските приятели, с които животът по една или друга причина те е събрал. Измерва се в споделените моменти, в споделените амбиции. Твоят успех не е само твой, защото, да си го кажем честно, никой не е станал велик сам. А и какво е успехът, ако не го споделиш с онези, които са те подкрепяли и вдъхновявали по пътя към него?

В Sofia Live Club Grant’s True Tales за пета поредна година отпразнува успеха на истинското приятелство с истинските истории на Юлиан Вергов, Владо Карамазов, Теодора Духовникова и Христо Петков. Домакин на събитието беше глобалният посланик на Grant’s Роб Алънсън, който не изневери на специфичния  шотландски хумор и зададе подобаващо весел тон на вечерта. Оттам нататък четиримата актьори бяха неудържими в разсмиването на публиката. Изборът на разказвачите съвсем не е случаен. Юлиан Вергов, Владо Карамазов, Теодора Духовникова и Христо Петков си партнират не само на сцената, но са и близки приятели в живота. Затова и всички истински се забавляваха с историите им за близки срещи със смъртта, невероятни пътешествия и абсурдни случки с холивудски звезди.

Вдъхновени от Grant’s True Tales и изключителния 18-годишен Grant’s, домакините на събитието бяха организирали конкурс за екстремно кратък разказ – само от 18 думи, на facebook страницата Grant’s. Победителят Иван Георгиев заслужено си спечели бутилка 18-годишен Grant’s, а разказът му беше прочетен от сцената на Sofia Live Club. Ето и 18-те думи, които му извоюваха победата: „Беше влюбен в нея. Написа ѝ писмо. Истинско. Не го изпрати. Пощальоните отдавна разнасяха само сметките за ток.“

Advertisement

Освен на хубави истински истории, гостите на събитието се насладиха на три вида истински хубаво уиски – Grant’s Family Reserve, Grant’s Sherry Cask и Grant’s Ale Cask. Флагманът на марката Grant’s Family Reserve е уиски надарено с мек меден вкус и допада на ценителите с класически вкус. Специфичното при Grant’s Sherry Cask е, че отлежава в бъчви от испанско шери, откъдето идва и ароматът на стафиди и канела. Grant’s Ale Cask е единственото уиски в света, което отлежава допълнително в бъчви от тъмна бира и се отличава с аромат на крем брюле и нежен малцов вкус.

Фамилията Грант започва да произвежда прословутото си уиски преди 125 години в Дъфтаун, Шотландия. Оттогава до днес пет поколения от семейството влагат  любов, старание и упорита работа, за да запазят традициите на дестилерията. Наследниците на основателя Уилям Грант не си позволяват компромис с рецептата и качеството на вкуса. Доказателството за това се съдържа във всяка глътка Grant’s.

Continue Reading
Advertisement