Connect with us

Lifestyle

Кои са трите задължителни съставки за красива пролетна кожа?

Avatar

Публикувано

на

6

снимка: ПР

Почистване на лицето, тренировка на лицевите мускули и маски за хидратация за трите задължителни стъпки за перфектна кожа тази пролет. Пропускането на първата стъпка е една от най-често срещаните грешки при домашната грижа, споделят дермaтолози и beauty-tech експерти. Проучване от последните години дори разкрива, че над половината от американците не мият лицето си или го правят грешно.

Но след месеци на носене на маски и ограничения, телевизионни вечери по пижама у дома с чаша вино и домашна почистваща маска, топлото време вече е тук и е време за социализация и по-интензивна грижа за кожата. За да разцъфнете тази пролет, шведският beauty-tech гигант FOREO съветва да заложите на три задължителни стъпки, съчетани с много приятни домашни терапии. Резултатът ще бъде естествена. здрава, сияйна и съвършено ревитализирана кожа, която – разбира се, винаги трябва да бъде защитена с UV продукт.

СТЪПКА 1: ВСЕКИДНЕВНО ПОЧИСТВАНЕ

Свежест и бебешки чиста кожа: първата стъпка към получаването на естествено красива, здрава и в отлична форма кожа е цялостното и безупречно почистване. LUNA 3 и LUNA 3 plus, най-новите и модерни четки за лице на FOREO, могат да решат всичките ви проблеми с… пролетното почистване!

Advertisement

Иновативна LUNA 3 plus, например, предлага термо почистване на лицето на нивото на дерма клиника. Благодарение на технологията си за термотерапии, уредът отстранява в дълбочина замърсявания, бактерии, излишен себум, мъртви клетки и остатъци от грим, като в същото време глези кожата.

В допълнение, LUNA 3 plus е оборудвана с микротокова анти-ейдж технология, за да предложи стягащи и ревитализиращи масажи – всичко това в едно, практично устройство!

Може да откриете LUNA 3 на страхотна намалена цена до 27 март на Notino.bg.

СТЪПКА 2: ТРЕНИРОВКА ЗА СТЕГНАТО ЛИЦЕ

Влез във форма: пролетта е май-подходящият момент да се подготвите да блестите това лято! Ключовите съставки са тонизиране и ревитализиране след дългата зима, като това не се отнася само за тялото ви, но и за лицето ви.

Advertisement

FOREO BEAR, микротоковото устройство, предназначено точно за тонизиране на лицето, може да бъде вашият личен треньор тази пролет и то в комфорта на дома ви. Практично, лесно за употреба и бързо, FOREO BEAR ви позволява да тренирате мускулите на лицето си за изключително ефективен неинвазивен лифтинг ефект и с видими резултати във времето.

Може да откриете FOREO Bear на страхотна намалена цена до 27 март на Notino.bg.

СТЪПКА 3: ПОДХРАНВАНЕ И ХИДРАТАЦИЯ

А за да си върнете блясъка на кожата си, защо да не заложите на свежестта на натуралните съставки и суперхраните?

Например на нежната българска роза, която със силното си успокояващо и хидратиращо действие днес е истинска панацея за ежедневната ви грижа за кожата.

Advertisement

FOREO знае това много добре, поради което гамата маски за лице Farm To Face на марката включва българска роза. Тази маска е „глътка свежест“ за дехидратираната кожа. Освен това тази маска в комбинация с устройството за СПА терапии UFO 2,  ще осигури на кожата ви грижа на „извънземно ниво“!

Може да откриете FOREO UFO 2 и маските Farm To Face на FOREO на страхотна намалена цена до 27 март на Notino.bg.

За да научите повече за FOREO, най-бързо развиващата се марка в света на технологиите за красота, и за да сте в крак с новостите около нея, посетете www.foreo.com или следвайте @foreo_bgr.

Continue Reading
Advertisement