Connect with us

Култура

Луксозното издание на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ идва с подарък

Avatar

Публикувано

на

Първото илюстровано издание на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ включва пълноцветни изображения на всяко от създанията, описани в оригиналния учебник на Нют Скамандър, както и напълно обновения текст от 2017 г., включващ предговор от самия Нют. Художничката Оливия Ломенех Джил, носител на множество престижни международни отличия, пресъздава магическите животни чрез разнообразие от техники като ескиз и илюстрация с акварелни бои, а корицата на изданието представлява интерпретацията на Оливия на едно от шестте нови създания, добавени към колекцията на Нют Скамандър малко по-рано тази година – яркосиньото оками.

Илюстрованото издание на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ ще може да бъде открито в търговската мрежа от 7 ноември 2017 г. и вече може да бъде поръчано от сайта на издателство „Егмонт“. Всеки, направил онлайн поръчка на книгата, може да се сдобие с тематична текстилна чанта с оригинална илюстрация от Оливия Ломенех Джил*.

*Важи до изчерпване на количествата.

Приключенските изследователски години на прочутия магизоолог Нют Скамандър раждат труд с несравнима стойност, предизвикал възхищението на академици, млади вещици, магьосници и дори мъгъли! С това брилянтно илюстровано издание читателите имат възможността да изследват магическата фауна на пет континента от удобството на собствения си фотьойл. „Фантастични животни и къде да ги намерим“ е задължително четиво в училището за магия и вълшебства „Хогуортс“.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement