Connect with us

Красота

Лятно настроение и много блясък с новото червило Avon Shine Burst

Avatar

Публикувано

на

Коя е първата асоциация, която правим с лятото? Свежест, цветове, плодове, а може би – море? В разгара на най-вълнуващия месец, козметичната компания Avon дава в ръцете на дамите ново оръжие за весело прекарване на времето и хиляди свежи емоции. Новото червило Shine Burst облива устните в блясък благодарение на най-високата досега концентрация на плодови екстракти – от нар, папая и кокосово олио.

Какво по-хубаво нещо има от това тези супер плодове да се погрижат за лятното ни настроение и чувството за увереност и красота? С блясъка на гланц, покривността на червило и уханието на летни плодове Avon Shine Burst е сигурен елемент в летните забавления на всяка дама, която със сигурност ще се почувства в центъра на вниманието. Специалната формула, по която е разработен продуктът, запечатва хидратацията на устните, за да ги чувствате максимално сочни и секси. Най-блестящото червило на Avon досега е с плътно покритие, а перфектното допълнение към качествата на новата звезда е изключителната му дълготрайност.

„Формулата на червилото и гланца съдържа папая, нар и фини микро пигменти, които правят цветоете наситени, ароматът изключително свеж, а устните изглеждат просто вкусни. Перфектни са за пролетния и летния сезон, подходящи, както за ежедневието, така и за всякакви парти поводи. Модните тенденции все повече ни казват да сме смели и сега Avon дава перфектната възможност.“, споделя мнението си за червилото Алина Манова, професионален гримьор на Avon.

А за да бъдем още по-горди с новото си притежание в козметичната чантичка, Avon са се постарали да изработят уникален метален патрон на червилото, различен за всеки от четирите основни тонове на цветовете.

Продуктът може да бъде поръчан на Представител или на www.avon.bg от 28 юли в брошура C11.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement