Connect with us

Телевизия

„Малки Титани: В готовност!“ ще превземат ефира

Avatar

Публикувано

на

Младите супергерои се завръщат в нови епизоди от 7-ми сезон на „Малки Титани: В готовност“. Очакват ги още редица вълнуващи мисии. Преди да се изправят срещу враговете си, обаче, те ще трябва да изгладят собствените си отношения. Не е лесна задача петима тийнейджъри да се помирят, а още по-малко когато имат супер сили. Кулминацията на сезона ще бъде специален епизод от две части, наречен „Денят на благодарността с Прокълнатия патрул“. Зверчето се завръща от кулата на Малките титани в семейния си дом за празника. Той отива на парада по случая и се среща с Прокълнатия патрул, което отключва ред забавни случки. Героите също откриват стари видеокасети с много съвместни спомени, които ще им напомнят за чудесното им приятелство.

Как да се подготвим за излъчването на премиерните епизоди на „Малки Титани: В готовност“? Най-добре е да направим това с хитови предишни серии в маратона „Малки Титани: В готовност за превземане на ефира!“ Като част от него, ще се излъчи и филмът „Малки Титани: в готовност! срещу Малките титани“.

„Малки Титани: В готовност за превземане на ефира!“ започва на 5 март. Като ще се излъчва всеки уикенд от 09.50 ч., a след 26 март – от 10.50 ч. по Cartoon Network. А новите епизоди от 7-мия сезон на поредицата ще бъдат показани от 7 до 15 март – всеки делник от 14.55 ч., отново по Cartoon Network.

Continue Reading
Advertisement