Connect with us

Tехнологии

Мимо Гарсия – „Реших да допусна ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО за мен публично с надеждата всеки да добие сила да проведе личен разговор с душата и сърцето си!“

Avatar

Публикувано

на

03 Февруари 2020г.

Мимо Гарсия:

След няколко дни, на 16-ти февруари, навършвам 22 години и съм… девствен. Не е, защото е нямало коя да ми върже… Просто не желая да правя секс. Не изпитвам такава нужда. Добре съм. Когато съм споделял това другите веднага решават, че имам ниско самочувствие. Даже започват да ми правят комплименти, окуражават ме майчински и бащински. Обяснявам им, че се харесвам. Не се срамувам от тялото си – дори, когато тежах 98 килограма пак се одобрявах. И не, не се имам за някакъв красавец, но мога да се погледна в огледалото (пряко и преносно). Просто нямам импулса да се съвкуплявам, толкова ли е трудно да се разбере?!

Аз приемам себе си. Странен съм по много параграфи, това ми е най-малката чудатост  Обаче сериозно – много хора живеят в страх и срам от това какви са. Прикриват истинските си емоции, разиграват непрестанен театър, нерадостно съществуват… Оглеждат се и се ослушват какво ще кажат за тях съседи, какво ще мислят за тях роднини. Избират тъжното раболепие, за да угодят на обществената стигма… Провалят собствената си съдба, но същевременно обричат и други да страдат – подведени половинки, нежелани деца… Двойна жестокост! Кому е нужна тя?

Лесно е да бъдеш щастлив, толкова простичко – нужно е единствено да се опознаеш и да се приемеш. Тогава, когато ти станеш ти ще привличаш и правилните точно за теб житейски другари! „За всеки влак си има пътници“.

Реших да допусна ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО за мен публично с надеждата всеки да добие сила да проведе личен разговор с душата и сърцето си! Искрено се надявам това да се случи и заедно с Галинка Чавдарова да изпълним целта си – повече люде да добият вътрешна удовлетвореност! Изгледайте епизода внимателно, а след това откровено се вгледайте в чувствата си!

Advertisement

ЕПИЗОДЪТ: https://dagovorimzaedno.com/archives/926

Continue Reading
Advertisement