Connect with us

Музика

Нова година с най-якото бас събитие „ТИ СИ: 2019“

Avatar

Публикувано

на

Balkansky, снимка: ПР

Решението. Ключът. Отговорът на всички въпроси, които предстоят през идната 2019 година.

Музика на живо и диджей сетове с як бас и щипка етно. Всичко това – в двете зали на Mixtape 5, на 31 декември, 2018.

Навръх Нова година, в популярния столичен клуб се събират едни от най-слушаните алтернативни банди за четвъртото издание на партито „ТИ СИ“. Хедлайнери са Оратница, Balkansky, Ogonek, The Bedlam Club, Lazy Face, Africandro и Tropical Disco.

В едно с якото бас парти, събитието представя и свое послание за отговорност – то е към всички онези, които искат да променят нещата през 2019, да се усъвършенстват и да създават свой нов късмет. Новата година отваря нова страница в живота на всеки от нас, както и нови предизвикателства. Време е всеки да покаже на какво е способен.

Advertisement

„ТИ СИ“ ще  зареди с вдъхновение и музикална енергия, която ще те разтърси от дъното до върха на съзнанието ти.

В навечерието на настъпващата 2019-а година, броени дни след премиерата на най-новия им албум „Alter Ethno“, ОРАТНИЦА  отново ще зарадват всички гости на събитието с впечатляващата смесица от фолклорни мелодии и акустично изпълнени електронни стилове (дъбстеп, трап и дръм енд бейс).

Меломанско внимание заслужава и специалният дъбстеп сет на BALKANSKY, който ще разтърси Mixtape 5 навръх Новогодишната нощ с  фолклор и дъбстеп от бъдещето, съчетани с експлозивното сценично присъствие на Иван Шопов.

Сред участниците на музикалното събитие „ТИ СИ“ е и Валери Шолевски – OGONEK, един от най-харесваните дръм-енд-бейс артисти в тежкия спектър на стила не само у нас, но и в цяла Европа.

За страхотната новогодишна атмосфера на партито „ТИ СИ“ ще допринесе и кинематографичната музика на THE BEDLAM CLUB. Филмов саундтрак,

Advertisement

изпълнен от пънк банда на джаз инструменти – мистериозното пътешествие през различни жанрове (трип хоп, джаз, брейкбийт, фънк и експериментал) прави всяко тяхно изпълнение – меломанско приключение.

За първи път тази година, във втората на зала на клуба – Side B, публиката ще се наслади на музика от цял от свят. Ще чуем балкан бас и реге селекция от Lazy Face, афро бийт и етно денс мелодиите от цял свят на AFRICANDRO и всичко това – събрано в танцувалните горещи вибрации на общия им проект TROPICAL DISCO.

Не пропускайте най-якото „ТИ СИ“ бас парти с етно послевкус. Вие сте на ход!

Continue Reading
Advertisement