Connect with us

Музика

“Пазете си децата“ от рап-тандема Зипо и Слаш

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Скандална ситуация с изгорените пари се създаде по време на снимките на новото видео “Пазете си децата“ на Зипо и Слаш.  Един от участниците в клипа запали в кадър банкноти от 1000 лева в специална сцена, част от идеята и концепцията на видеото към песента. Видимо непълнолетно момиче скъса няколко банкноти в клипа.

Новото видео към парчето „Пазете си децата“ е по идея на Слаш. Текстът е  на Слаш, Зипо и Авера, музиката е на  PEZ Beats, визията е дело на Христо Христов (Зипо), който е режисьор на клипа. Миксът и мастерингът са напарвани от Роби Николов. Видеото към „Пазете си децата“ е заснето за два дни, в Стара Загора.

Парите са основен мотив и движеща сила в реалния живот. Те са новата морална норма. В клипа се горят 100-левки, хвърлят се нависоко и късат пред камерата с цел привличане на вниманието към посланията, които искат да внушат създателите на „Пазете си децата“:

„Държавата няма желанието и не може да опази децата на България, затова всеки трябва да го прави единично. „Опазването“ е от пороците, които заливат обществото, включително, но не само наркотици и хазарт“, разказват рапърите.

Advertisement

„Израсналите“ на улицата, рапърите, схемаджиите и т.н., не са истинските виновници. Те са продукт на средата си. Децата вече не са точно деца. Наркотиците са лесно достъпни и са новото „яко“, но винаги водят до незавиден край. Хазартът е завладял обществото и го разяжда“, убедени са момчетата от известния рап дует.

Ето и съветите, които отправят към зрителите на новото си изпълнение и видеото към него:

Пазете си децата

Пазете си децата от нас

Пазете си децата от махалата и негативното й влияние

Advertisement

Пазете си децата от пороците, които се рекламират от всеки ъгъл и се приемат за нормални от вас самите…

Continue Reading
Advertisement