Connect with us

Музика

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ви канят на необичайна премиера

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

След летния хит „По-полека“ Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени пускат видео на втория сингъл от супер успешния си албум “10 ½”. „Тази песен не е за любов“ е силна рок балада за раздялата на двама души, създадени един за друг.

Продължителната сурова зима и белите пейзажи на Витоша и Плана се превръщат в перфектен декор за сюжета на клипа. Историята е инспирирана от зачестилите напоследък случаи на изгубени в планината туристи и е въздействащо изиграна от младите актьори Лорина Камбурова и Мак Маринов.

Премиерната прожекция ще бъде в авиохангар и това съвсем не е случайно – там е паркиран третият главен герой в клипа – спасителен хеликоптер от въздушния флот на „Хели Ер“. Ще можете да се снимате и да го разгледате отвътре!

Видеото е дело на талантливия млад режисьор Ивайло Минов, учил и живеещ в Лондон. След късометражния филм „Паркинг“, в който Стефан Вълдобрев играе една от главните роли, това е втори техен съвместен проект.

Advertisement

снимка: PR

Камерата е на Теодор Фичев, а дрон-оператор е Виктор Герасимов. Тяхна е заслугата за изключителните кадри и красивата визия. За осъществяването на проекта отговаря продуцентът Влади Герасимов – Hand Played, а копродуцент е Morning Glory.

 „Въпреки заглавието си „Тази песен не е за любов“ е от най-силните любовни песни, които съм създавал. Тя е за двама души, които се разделят, а не трябва да го правят, защото е ясно, че са създадени един за друг“, разказва Вълдобрев.

„Писах текста, докато бях в много труден период. Последните две години използвах всяка свободна минута да пътувам, за да полагам грижи за майка си. На всички концерти и представления тялото ми беше на сцената, но умът ми беше при нея. Тя си отиде през ноември и искам да й посветя тази песен. Майка и татко бяха заедно почти половин век.

Любовта, описана тук, е била възможна при нашите родители. И при техните родители. Търпелива и кармична. Нашето поколение е първото, неспособно на това елементарно усилие – да укротиш бесовете си, да обичаш дълго и да прощаваш…“, допълва актьорът.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement