Connect with us

Спорт

Фен клубът на Манчестър Юнайтед кани звезда от Топ 25 на най-великите играчи на „Червените дяволи“

Avatar

Публикувано

на

Неуморните фенове на популярния английски отбор у нас се оказват едни от най-активните и организирани почитатели на европейски футболни състави у нас.

Само за няколко дни Официалният фен клуб на Манчестър Юнайтед в България успя да се срещне с две легенди на „Червените дяволи“.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]1[/media-credit]

След като на 20.03. в Банско футболните маниаци успяха да се здрависат с един от най-добрите полузащитници и нападатели в историята на Манчестър Юнайтед – Норман Уайтсайд и заедно с него да отпразнуват победата над Манчестър Сити, сега се целят в друга легенда.

Миналата седмица представители на фен клуба се срещнаха и с Андрей Канчелскис. Идването му в България е свързано с тренировки и подготовка с клуб-Солярис-Москва, на който е мениджър.

Канчелскис се разписа на клубното знаме на българските фенове. Но най-приятната новина бе, че футболната звезда обеща след приключване на руското първенство, да посети България и да се срещне с всички фенове на Юнайтед в София.

Advertisement

Той сподели, че най-хубавото нещо в кариерата му, е подписването на договор с „Червените дяволи“ и спечелването на първата шампионска купа, след създаването на висшата лига в Англия през-1992 година.

Андрей Канчелскис има 123 мача за Юнайтед, вкарал е 38 гола и е избран от феновете в топ 25 за най-велики играчи на клуба.

Continue Reading
Advertisement