Connect with us

Lifestyle

Филм за астрологията и модата

Avatar

Публикувано

на

Както бяха обещали преди 8 месеца – режисьорът Стилиян Иванов и дизайнерът Денислав Трандев – ще представят в деня на есенното равноденствие, 22-ри септември, първата в света дизайнерска колекция на тоалети съобразени изцяло с изискванията на Зодиака – материи, кройки, цветове…

Уникалното е и това, че не на моден подиум, а на голям екран, ще дефилират не професионални модели, а 12 успели жени, ярки представителки на 12-те зодиакални знака, с 12 различни професии.

В този ден кино-ревюто ще бъде видяно както на голям екран (от 19:00 ч.), така и в ефира на ТВ7 (от 14:00 ч.). А DVD тиражът стана факт преди броени дни благодарение на мецената на целия проект Гергана Ташкова.

Филмът РАВНОДЕНСТВИЕ разкрива как дизайнерът DeFF е създал своят колекцията, представя работните места и местата за забавление на дефилиращите дами. Лентата дава подробна информация за особеностите на четирите астрологични стихии и учи как чрез дрехите да подсилим положителните им качества.

Пред филмовия екип на Стилиян Иванов, проф. Валерия Фол (един от моделите в ревю-спектакъла) обяснява, че колекцията на Денислав има хилядолетни корени – човечеството винаги се е опитвало да „облече“ по оригинален начин женските божества.

Advertisement

Музиката е авторска, създадена според всяка една от зодиите, които озвучава.

Модната колекция, филмът и всички участници в уникалния проект апелират за любов и уважение към Природата и за грижа към бъдещето на планетата.

Continue Reading
Advertisement